Kumpas

Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul'da düzenlenen danışma meclisi toplantısında İBB'nin terör örgütleriyle iltisaklı kişilerin de bulunduğu 45 bin kişiyi aldığını iddia etmişti.
Çok geçmedi jet hızıyla İçişleri Bakanlığı İBB'ye 'terör' teftişi başlattı.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, , “İstanbul’a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem. İBB ailesine saldıranlar karşısında beklenmedik bir birliktelik ve güç görecek." açıklamasını yaptı.
Bu gelişme üzerine Twitter'dan açıklama yapan İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:
“Hak yemem hakkımı da yedirmem” dedim. Bugün de diyorum ki; “İstanbul’a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem” Suçu olanla sonuna kadar birlikte mücadele edelim. Ama şu bilinsin ki; İBB ailesine saldıranlar karşısında beklenmedik bir birliktelik ve güç görecek.
Bu AKP’nin ne ilk kumpasıydı ne de son olacak.
Gazeteci Barış Pehlivan, Halk TV'de Gökmen Karadağ ile Açıkça programında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na seçimlerden önce yapılmak istenen 'katakulli'yi anlattı.
Pehlivan şunları söyledi:
"Erkan Karaaslan diye biri vardı. Türkiye'de birçok belediyeye, AKP'li belediyelere hatta devletin önemli güvenlik bürokrasisine danışmanlık veren bir isim. Bu kişi usulsüzlük hatta FETÖ üyeliğinden birçok konuda kendisine dava açıldı ve hapse sokuldu. Tam da yerel seçimler sürecinde bunlar yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yenilenen seçimleri sürecinde bir avukat İzmir'e getirildi. İzmir'de bir odaya sokuldu. İzmir bürokrasinin önemli isimlerinden biri de o odanın dışarısında bekliyordu.
Pakdemirli'den tahliye vaadi
O avukat içeri girince karşısında bir bakanı buldu. Pakdemirli karşısındaydı. Pakdemirli, o avukata, 'Senin müvekkilin olan Erkan Karaaslan şu an hapiste. O çıkmak istiyor. Ben bir teklifte bulunuyorum. Erkan Karaaslan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Ekrem İmamoğlu aleyhine o kişilerin usulsüzlük yaptığı, illegal işlere karıştığı ve FETÖ ile bağlantılı olduğuna dair ek bir ifade verirse hemen tahliye edilecek. Git bunu müvekkiline söyle ve bu teklifimizi kabul etsin' diyor."
'Mahkeme tutanaklarına da bu ahlaksız teklif geçti'
Pehlivan şöyle devam etti:
Ben çok ciddi bir iddiada bulunuyorum. Bir FETÖ borsasından söz ediyoruz. Ben bunu kitabımda yazdım. Kimse duymadan önce, ben bunu Sayın Pakdemirli'ye de sordum. Bir kez bile yalanlamadı. Kaldı ki mahkeme tutanaklarına da bu ahlaksız teklif geçti. Bu avukat bakandan aldığı ahlaksız teklifi müvekkili Karaaslan'a söyledi. Neyse ki kabul etmedi. O süreçte seçimler yenilendi, Ekrem İmamoğlu yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başkanı oldu. Sessiz sedasız bir şekilde de o ahlaksız teklifi kabul etmeyen Erkan Karaaslan da tahliye edildi.”
Hatırlayın bir süre önce FETÖ’den tutuklu Abdülkerim TİKBAŞ’a “Çerçioğlu’nu FETÖ ile iltisaklı göster seni tahliye edelim” dememişler miydi?
Tabii ki, Abdulkerim Tikbaş bu çirkin teklifi kabul etmedi.
Haa birde sahte diplomalı güzel var.
O da hiç üzerine vazife olmadığı halde Erkan Karaaslan’ı cezaevinde ziyaret edip, pişmanlık yazasından faydalanmasını yani itirafçı olmasını istemiş…
Peki, nasıl olacak?
Anlayın gari Çerçioğlu’na iftira atarak…
Hikaye’ye bakın Serhan Erkan Karaarslan’ın aleyhinde şahitlik yapmış. Buna rağmen Karaarslan’a kendince akıl vermeye gidiyor…
İçeride yatanların yakınları bile onlarla görüşemezken Serhan’ın ne özelliği varsa kapılar ardına kadar açılıyor.
Serhan, Cezaevinde bulunan Erkan Karaarslan ile görüşüp Ekrem İmamoğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun “FETÖCÜ olduklarını söylemesi” yönünde telkinde bulunmakla suçlandı…. Seyhan'ın sahte diploma düzenlediğine ilişkin belge ortaya çıktı.
Karaarslan’a kumpas mesajını taşıyan Seyhan, katıldığı bir ihalenin dosyasına diplomasını da koymuş. Belediye, Selçuk Üniversitesi’ne sordu. Rektörlük, “Bölüm, diploma ve imzalar sahte” dedi.
AKP’nin tavrı bu…
Bükemediği bileği öpeceğine, kumpas kuruyor.
Allah cümle Başkanlarımızla beraber hepimizi korusun…

 

img-20211227-211038.jpg

save-20211227-211143.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar