LUT kavmine mi döndük

AKP hükümetiyle taciz ve tecavüz vakaları kat be kat arttı. Küçük yaştaki erkek çocukları ve kız çocukları bu sapıklıkların kurbanı oldu.
Öyle ki Ensar Vakfı’nda 45 çocuğa tecavüz olayında aile bakanı “bir kereden bir şey olmaz” diyebildi.
Dönemin Bakanı Bekir Bozdağ çocuğa tecavüzü "Küçüğün rızası" diyerek savundu.
Dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, cinsel istismar suçunda mağdurla failin evlenmesi durumunda cezayı ortadan kaldıran yasayla ilgili skandal bir açıklama daha yapmıştı. Bozdağ, çocuğa tecavüzü "Küçüğün rızası" diyerek savundu.


Dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'yi ayağa kaldıran ve tecavüzcülere af getiren düzenleme ile ilgili bir açıklamasında "Küçüğün rızası" diyerek çocuğun 'kendi iradesi ile karar alabileceğini' iddia etmişti, Bozdağ "yasa geriye dönük olacak, geleceği kapsamayacak" demişti. Eski Bakan bu açıklamasıyla da tecavüzcülere af getirileceğini itiraf etmiş oldu. Bozdağ'ın açıklamaları şöyleydi: 
"Erken yaşta evlilikler istemesek de devam etti. Evlilik oluyor ama yaş tutmadığı için resmi nikah yapamıyorlar. Ortada yaşanan bir sorun var. Bu 2005'te yürürlüğe giren Ceza Kanunu uygulamasındaki geçiş döneminde yaşanan sıkıntılar nedeniyle şu anda 16 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya olan insanlar var. Bunlar tecavüzcü değil, bunlar cinsel istismar suçunu zorla işlemiş olan kişiler değil. Tamamen ailelerin rızasıyla yapılmış işler; ancak bizim kanunumuzun yeni düzenlemesinde rızayı kaldırdık. Mahkemeler rızanın varlığına bakmıyor. Yaşı küçükse tarafların geleneklere göre böyle bir evlilik yapıp yapmadığına bakmıyor ve doğrudan 16 yıl ceza veriyor. Böyle bir uygulama var. Bu uygulamadan kaynaklanan bir de ortaya çıkmış hem yaş küçüklüğüyle ailesi tarafından evlendirilip, mağdur edilmiş kadınlarımız var hem bunların doğurduğu çocuklar var. Onlar da ayrı mağdur. Öte yandan erkek de aileler onu zorladığı için o da hapiste. Esasında annelerin, babaların yaptığı büyük yanlışlığın cezasını hem kadın hem erkek çekiyor. Bu drama bizim sessiz kalmamız doğru değil. İçeride yaklaşık 3 bin civarında bu durumda vatandaşımız var" 

 


Aç, açık, işsiz ve çaresiz vatandaşlar için kılını kıpırdatmayan hükümet sıra taciz ve tecavüzcülere gelince onları kurtarmak için aslan kesiliyordu.
Bakan doğruları söylemiyordu. Küçüğün rızası yoktu ancak büyüğün sapıklığı vardı.
10 Ocak 2015 tarihinde Sosyal Doku Vakfı başkanı ve Millî Gazete yazarı Nurettin Yıldız '6 yaşındaki çocukla da evlenilebilir' dedi hem de yüzü kızarmadan. Yıldız daha önce de çalışan kadınların erkekleri doyumsuz hale getirdiğini ve ümmete zarar verdiğini söylemişti.
Cumhuriyet'in haberine göre daha yine "Duyarlı Müslüman bir hanım, internet gibi insandan cine kadar herkese açık ve bir daha kapatılamayan bir ortama fotoğraflarını nasıl koyabilir" açıklaması ile gündeme gelmişti.
Yıldız, "çalışan kadınların erkekleri doyumsuz hale getirdiğini ve ümmete zarar verdiğini" şöyle söylemişti:


Çalışan kadınlar için "erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır" diyen Yıldız, şu ifadeleri kullanmıştı: “Her çalışan kadın, gözü doymamış erkek demektir. Çalışan kadın ya evlenmeyi erteleyerek erkeklerin evlilik sürecini baltalıyor ya da evli olduğu halde çalıştığı için yorgunluğu ve vakit darlığı nedeniyle erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır. Kadınlığı arızalı olduğu için erkeğin gözü açtır. O evinde erkeğini eksik bırakıyor erkeği de iş yerinde bir başka kadına tasallut oluyor. Böyle fuhuş değil ama fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor. Ayrıca çalışan kadın doğurmayan ya da az doğuran kadın demektir. Yani benim ümmetim zarar gördü" 
Ne yazık ki toplum olarak ona “batsın o ümmetin “diyemedik.
Yıldız kendini eşleştirenler hakkında suç duyurusunda bulundu. Yıldız’ının suç duyurusunu işleme koyan savcı Ramazan Öksüz, Odatv haber müdürü Barış Terkoğlu hakkında ‘hakaret’ suçlamasıyla iddianame düzenledi ve Terkoğlu’nun hapis cezasına çarptırılmasını istedi.


Nurettin’i kanatları altına alan savcılıklar Kocaeli Barosu’nun şikayetine de takipsizlik kararı verdi.: “‘6 yaşında çocukla evlenebilir’ başlıklı videoda kayıtlı konuşma metni ile ilgili olarak, Kocaeli Baro Başkanlığı’nın da şikayeti ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 2015/20414 nolu soruşturmada Nurettin Yıldız hakkında soruşturma yapıldığı, sonuç olarak söz konusu beyanların T.C. Anayasa 25. ve 26. maddelerinde düzenlenen düşünce ve kanaat özgürlüğü, düşünceyi açıklama, yayma kapsamında kaldığı gerekçesiyle 17.03.2015 tarihli kovuşturmaya yer yoktur kararı verildiği dosya kapsamında mevcut karar örneğinden anlaşılmıştır.”


Oda Tv’nin haberi ise savcılık iddianamesinde de şöyle yer aldı: “Odatv.com isimli internet sitesinde müştekinin konuşmalarını içerir video görüntülerinin üzerine, müştekinin fotoğrafını koyarak, üzerine ‘Dinciler sapıklaşıyor’ şeklinde başlık oluşturması ve yayınlaması eyleminin, düşünce ve kanat içermeyen müştekiye yönelik küçük düşürücü ifadeler niteliğinde olduğu, bu itibarla hakaret suçundan yargılanması gerektiği anlaşılmıştır.”


02/01/2018 Tarihinde “Diyanet 9 yaşına giren kız evlenebilir” diyordu.
Diyanet’ten çocuk geline vize çıkmıştı. Diyanet İşleri Başkanlığı’na göre kızlar ve erkekler, bulûğ çağına girdiğinde nikah kıyabilirler.


Web sitesinde, nikah tanımı yapan Diyanet, bulûğ çağına girmiş olanların da dinen nikahlanabileceğini belirtti. Diyanet, bulûğ yaşının alt sınırını kızlarda 9, erkeklerde 12 olarak belirtti. Diyanet, kızların 9 yaşında gebe kalabileceklerini, erkeklerin de 12 yaşına girdiklerinde baba olabileceklerini bildirdi. Diyanet'e göre ergenlik çağına girmiş kız çocukları nikahlanırken yanlarında velilerinin olmasının daha uygun olacağını da açıkladı ve “Veli olmasa da olur” dedi.


27 Mayıs 2021 tarihinde TBMM’de TİHEK (Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu) Başkanı Arslan’dan skandal! Çocuk yaşta evliliği savundu, kadına şiddette ‘helal beslenme’ önerdi


Süleyman Arslan, TBMM’de nikahsız beraberliklere “sapkın ilişkiler” nitelemesi yaptı. Arslan, kadına yönelik şiddetin erkeklerin birbirine karşı şiddetinden farksız olduğunu ve 15 yaşındaki çocukların nikahının “insan hakkı olduğunu” savundu. Arslan, şiddetin azalması için helal beslenmeye özen gösterilmesi ve anneliğin özendirilmesi önerisinde bulundu. TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu’nda konuşan Arslan’a, muhalefet vekilleri sert tepki gösterdi. CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer de Arslan’ın istifasını talep etti.


Öncelikle Süleyman Arslan gibi birinin o koltukta oturmaması gerekir. Helal gıda ile beslenme önermiş. Oysa hükümeti Sırbistan’dan et ithal etti. Sırbistan’da nasıl helal et olur.
Domuzu kasaplık hayvan statüsüne sokanlar nasıl helal etten bahsedebilir.

Öyle ya; böyle etlerden beslenince küçük yaştaki çocuklarla evlenme dümeniyle sarkmayı da dinin gereği olarak gösterirler…


Sonuç olarak 18 yaşında altındaki her birey çocuktur. Evlenme yaşı da en az 18 olarak belirlenmelidir. Bu yaşın altındaki bireylerin bir takım ayrık hükümlerle evlenmesine izin vermek çocukları istismardan korumamaktadır. Taciz ve tecavüzlerin insafına terk etmektir.
Çocuklarımızı istismarcılardan koruyalım….

Önceki ve Sonraki Yazılar