Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Ali Koç’a operasyon

ESKİDEN daha çok spor medyasına özgü olan masa başı - yalan haber olgusu, hemen tüm basının tek bir yere hesap vermesi nedeniyle yaygınlık kazandı. “Amerika’nın dünyada “TL” kullanılacak endişesi var” türünden haberler diyeyim, siz anlayın ve tebessüm edin...

Malum muhafazakâr çoğunluk kesimin ideolojik aklı (!), KOÇ grubundan nefret eder, karanlık güçlerin işbirlikçisi görür. Ülkeyi montaj sanayi ile oyalayan aile derler. Yerli ve milli olduğunu iddia ettikleri tankı yine aynı aileye yaptırıp seri üretim aşamasında çökmekte sakınca görmezler.

Çektikleri dizide bir manken eskisinin Ali Koç olduğu izlenimi verilir; karanlık güçlerin maşası bu karakter borsada güya Fenerbahçe’nin hisselerini toplamaktadır. Aziz’in firmasına da kredi teklif eder ve onu avcunun içine alır.

Fenerli Ali Koç gerçek hayatta Fenerbahçe’yi Aziz’in elinden taraftar devrimi ile alır, masa başı yalan haber yapan grubu ifşa eder, savaş başlar...

Ali Koç vizyonundan o denli korkuyorlar, potansiyelini biliyorlar ki “O bir proje, ileride siyasete girecek” diyorlar. Yani Ali Koç’un A Spor haberlerine isyanı yalnızca sebep kılınabilir bundan sonra her ne planlıyorlarsa...

Gerçekte Ali Koç koskoca bir kulübü iki yıl içinde Katarlılara satılmaktan kurtarmaya çalışıyor. Her siyasi görüşten Fenerbahçeli onun kulüp sevgisine tanık oldu yıllar içinde. 50 milyon dolar bağışlıyor, 50 milyon yönetim kurulu kefilli kredi buluyor, 20 de sponsorluk geliri bulsam diyor ama tüm bu paralar ancak nisan ayına kadar götürebilecek kulübü.

Ben dâhil tüm Fenerliler, Ali Koç’a destek olmalı. Daha gelmesi planlanan 170 milyon dolar kredi var ama matematikçiyim ben yetiremedim bu parayı ödemelere inanın. Bir de sezon sonunda UEFA nezdinde +30 milyon euro kârda olmak şartı var. Avrupa yasağı yiyebilir kulüp.

Merak etmeyin malum şahıslar; Fenerbahçe (ya da ülke) batmazsa en az 6 yıl bizle olacak Ali Koç. Ona operasyon çekmeyin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar