Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Aziz: 2383 FB: 19070

Yazarlığa başladığımda Beşiktaş üç kez şampiyon olur zira bu süre içerisinde Fenerbahçe ve Galatasaray kadro dönüşümü yapacak maddi güç ve akıldan yoksun demiştim. Geçen yıl hem Şenol Güneş hem Oğuzhan şampiyonluğu istemedi üstüne Dursun Özbek büyük risk aldı, 120 milyon Euro para harcadı... Kaderi değiştirdi.
İddiamın mühim temeli Aziz Yıldırım ile çökmeye yüz tutan Fenerbahçe efsanesinin şampiyon olamayacağından neredeyse emin olmaktı. Doğru yaptığı tek bir iş olmayan tek adam, toplumu çözmüş, başka bir tek adamı örnek almaya başlamıştı. Her ne olursa olsun mağdurum demek, iç ve dış düşmanlar yaratmak lazımdı. 
Fenerbahçe kongre üyeleri genel ortalama ile aynı seviyede kimseler mi, yarın göreceğiz. Aziz Yıldırım seçildiğinde kupasızlığı 10 seneye çıkacak bir Fenerbahçe garanti olacak. Üç sene sonra bıraksa bile yerine Şekip’i koyar zira o, taraftarın adayını yerle bir etmiş, muhalifleri çoktan silmiş bir tek adam olmuş olacak o vakit.
Koskoca Fenerbahçe bir adamın oyuncağı haline gelmemeli. Nikâhına katıldıkları, çocuklarına kirvelik yaptıkları, aidatını yatırdığı için aidiyet duyanlar, Müjdat, Saffet, Kemalettin gibilerin toplamı ancak 2383’te kalır umarım. Mehmet Ali Aydınlar 2383 oy almıştı kendisine karşı. Oradan aklıma geldi.
Aziz Yıldırım’ın seçilmek için bir şansı var aslında. Bu yazımı kürsüden gözyaşları akıtarak okursa kesin seçilir. Taptığı testesteronik figür gözyaşı dökünce dayanamayan dişil bir toplumuz biz...

Önceki ve Sonraki Yazılar