Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Cimbomlu Aziz ile Beşiktaşlı Aykut

FIFA, dünya kupası organizasyonundan 6 milyar dolar kazanadursun, Rusya vergi gelirinden 8 milyar doları gömsün, alan kapamalı iğrenç maçlar izleyeduralım (Abdullah Avcı’ya göre muhteşem geçiş oyunları oynanıyormuş!) yine de bizim kendi dertlerimiz ön plana çıkıyor.
Böylesi ağır bir başlığı atmak içimi acıtıyor ama inanın gerçekler böyle neredeyse. Gelişmeleri, gazete sayfalarını satır altı okuma yaptığınızda gün gibi açık. Yeni yönetimin önünü açacak, istifa edecek dediğiniz Aykut Kocaman sandığınız kadar asil değilmiş. Son bir yılın 1,5 milyon Euro’sunu da alacakmış. Siz ona halen fason istatistik, rekor haberleri yapadurun..! Komikliği geçtiniz acınası vaziyettesiniz. Hep Aziz ağzıyla Fenerbahçe düşmanlarından söz ederdiniz; anlıyoruz ki hepiniz gurur meselesi yaptınız, Fener’e düşmanlık edeceksiniz. Edin kardeşim; gömün, meydan sizin zaten!
Aziz sözcüsü Alaattin yeni yönetimin Filip Kokü hamlesini ezik göstermek için biz Jesus’u getirecektik diyor. Devrik başkan böyle diyorsa kovulan Müjdat kuytularda kim bilir neler diyordur?!
Merak ediyorum maçlar başlayınca Aziz, Müjdat, Aykut, Kemalettin, Saffet Akbaş, gasteci Alaattin hangi takım ya da takımları destekleyecekler Fener’i tutar gibi yaparken? Hemen hepsi benden daha Fenerli adamlar bunlar; geldikleri nokta kendilerini üzmeyecek mi bir an acaba? Kadıköy’de yenilse Cimbom’a Fener; aralarında kahkaha dolu telefon konuşmaları olacak mı? 
Fenerbahçe sizin oyuncağınız, malınız değil; Kıbrıs’ta oyuncu ararken(!) masraflarınızı karşılayacak salak bir camia değil kanımca. Ya da yeterince oldu, def olun!
Bu gizli ya da açık tezgâhlara, sahte asalet oyunlarına ben bu kadar kızıyorsam yeni yönetim ne yapıyordur yazık valla. Bir yandan da ekstra borç çıkmasına rağmen kalp kırmamaya çalışıyorlar. Zor iş...
Bu köşede tarafgir olmamaya özen gösterdim, önerme üretmeye çalıştım. Bu ve birkaç yazı için peşinen özür dilerim. Kötüye kötü demek lazım, mücadele etmek lazım. 
Yine de belirteyim; vatandaşın biri bana da lüks araba alırsa hiç olmazsa hakkında yazmam:)
Not: Son model telefon hediyesi yeterli değildir, gerçi telefonumun hoparlörü bozuk, neyse anlaşırız herhal..:))

Önceki ve Sonraki Yazılar