Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Fenerbahçe hedefte

Parti devlete dönüşmek üzere olan Türkiye’de her kuruma kendi adamını yerleştirme zihniyeti terk edilmiyor maalesef.

Öyle ya da böyle ele geçirilememiş tek camia Fenerbahçe kaldı. (Beşiktaş’ta Fikret Orman biat çizgisinde, Galatasaray yönetimini ise saymama gerek yok...)

İktidarın birçok ayaklı printer diyeceğimiz, denileni yazan kalemi var. Onlardan biri Ali Koç nezdinde Koç Grubunu ve Fenerbahçe’yi hedef almış durumda. Önce Ali Koç - Ekrem İmamoğlu bağlantısı diye geveleme yaptı; şimdi de Fenerbahçe’nin Deniz Bank’a olan borcunu konu ediyor.

Damat kulübü Trabzonspor’un 650 milyon liralık borcunun halledileceğini ama mevcut tutumu ve 4 milyar 250 milyon liralık borcuyla Fenerbahçe’nin ipin ucunda olduğunu yazdı. Fenerbahçe’nin gerçekten hâlâ 648 milyon

Euro borcu var mı Deniz Bank’a, bilmiyorum (hiç sanmıyorum)...

Deniz Bank Araplara satılacak, belirsizlik büyük denilerek aba altından sopa gösteriliyor. Hemen tüm medya ellerinde zaten ama özellikle Sabah Grubu yıpratma amaçlı yaklaşımını direkt saldırgan şekilde sürdürüyor.

Her daim Fenerbahçe karşıtı olan Kemal Belgin’in ağzından “Ali Koç yönetiminin dokuz aylık ömrü kaldı” diyorlar...

Fenerbahçe harika bir takım kursa da karşılığını alamayabilir. Son kertede Fenerli bilinen federasyon başkanı, Aziz’in dizinin dibinde maç izleyen biri ve de daha mühimi iktidarın adamı...

Olacaklar belli ama hani insan merak ediyor; Fenerbahçe camiası bir kez daha galip gelebilir mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar