Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Haydi Trabzon..!

Galatasaraylı dostum Ömer dedi ki "Biz sizi yenmemekle iyi yapıyoruz, siz böyle saçma şeylerle avunurken biz şampiyonlukları götürüyoruz..."

Galatasaray ve Fenerbahçe camialarının arasında hem klas hem odaklanma farkı olduğu aşikâr. Yıllarca kongre yapıp durdular, birçok başkan değiştirdiler... Fenerbahçe istikrarı(!) seçti, yirmi yıl aynı adama sabretti ve durum ortada!

Bir şekilde, bu yıl da Galatasaray şampiyon olursa, fark giderek açılacak. Cimbom taraftarı Ndiaye'ye bile dudak bükerken Fenerbahçe'nin Tolgay'a, Topal'a, Ekici'ye aşık bir hocası var. Comolli ve bir menajerlik şirketine teslim olmuş başkanı var; Fenerli nasıl umutlu olsun?!

Her alanda olduğu gibi futbolda da adalet sorunu VAR! Evvelki hafta Kadıköy deplasmanında galibiyeti çalınan Galatasaray'dan bu hafta ağır bir özür diledi hakem camiası! Kayseri'yi doğradılar! Neden aniden hakem mevzusuna daldım?

Bu hafta Fener - Trabzon maçı var. Alanya maçındaki futbolsuzluğuna bakarsanız, Trabzon'un rahat bir galibiyet alması lazım... Lâkin Trabzon galip gelirse bunun birçok sonucu olacak:

* Tazminat intikamını tastamam almış olacak Trabzon; Ersun Yanal yollanacak.

* İki takımın aldığı sonuçlara bağlı olarak Fenerbahçe'nin küme düşme olasılığı belirecek. Ersun'un yanında Comolli'yi de kurban verecek başkan ve camia çok sıkışacak...

İşbu manzarada TC hakemliği olaya el atıp maçı en azından berabere bitirmeye çalışır. Haftalardır yaptıkları eyyamla çok çirkin manzaralar oluşmasına neden oldular; artık bir yerde durup yalnızca görevlerini yapmaya başlamalılar..! Herkes seçimlerinin ve çapının/çapsızlığının sonucunu yaşamalı, müdahale etmeyin artık!

Önceki ve Sonraki Yazılar