Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Kandırmayın Fenerlileri

Pepe’lenmiş şampiyon Beşiktaş, Atiba’dan sonra takımın en büyük direnç noktası Marcelo’yu satmak durumunda kalınca Fenerbahçe ve Galatasaray’a gün doğdu. Tastamam 11’ler kurabilirlerse bir şansları doğabilir.

Galatasaray yönetimi anlamsız şekilde hücum planı olmayan Tudor’u yollayıp yerine Lucescu’yu alma şansını değerlendirmiyor. Her şey yolunda giderse yalnızca Tolga Ciğerci’nin değil, sahte koşularıyla meşhur Selçuk’un yerine bile adam alacaklar. Yalnız şimdiki transfer planlarında bir hata söz konusu. Solbek mevkiine yine iyi birini almayacaklar gibi duruyor. Bence Feghouli’yi almayıp Muslera’nın önünde zayıf kule bırakmamaları daha elzemdi. Manchester City’den kiralanan Denayer’i daha önce sağbek oynatarak oyuncuyu mahveden cimbom şimdi de solbek oynatıp City’yi daha da çıldırtmasın? Sittin sene bir daha City oyuncu vermez…

Fenerbahçe iki Lucas’ı (Perez ve Lima) alabilirse şampiyon olur demiştim. İki transfer de olmayacak zira iki Lucas da İspanya’da oynamak istiyorlar. Fakat Ben Arfa olacak diyorlar. Samuel Eto’o da gelecek deniyor. Emre Mor’un gelmesi hiç olmazsa bir açıkta “bek” oynatmak isteyen Aykut Kocaman’ın işine gelmeyecek. Emre Mor aynı hocanın içten dileği gibi gelmeyecek zira bu seneye iyi başladı, Dortmund kadroda tutmak isteyebilir. Lens de o yüzden ihmal edildi. Sağbekte Şener önünde Dirar şeklinde bir tarafı tamamen kapatmak istiyor Aykut. Şimdi bir uğur yapalım sayın okurlar… Zamanında Fatih Altaylı, Alex gelmez diye yazmış ve Alex gelmişti. Onu Lucas Lima’ya uyarlayalım:

Kandırmayın Fenerbahçelileri

Gazetelerde Fenerbahçe’nin transfer haberlerini okudukça gülüyorum. Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir. Haftalardır bir Lucas Lima yaygarası. Geliyor, gelecek, eli kulağında. Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.

Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Lucas mucas gelmiyor. Gelmez. Gelemez. Lima dedikleri şu sıralarda Brezilya’nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Barcelona’nın transfer listesinin en başındaydı. Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Real’in elinden Neymar’ı kapan Barcelona bu Lima’yı alamadı. Şu anda da hem Barca, hem de başka pek çok “bol paralı” takım Lima’nın peşinde. Ancak onlar da alamıyorlar. Bu yüzden Lima’nın Fenerbahçe’ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık. Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası. Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar