İftiracı Burhan, Halk TV’yi bırak TRT’ye bak!

Onu çok iyi tanıyorsunuz: Fethullah’ın kuzusu, Burhan Kuzu!

Buhran Burhan, sosyal medyada iftirasına devam etmiş ve Halk TV’yi hedef göstermiş. Yazmış ki: "CHP'nin yayın organı, yandaş kanal Halk Tv bu akşam ekranına terör örgütünü destekledikleri için görevden alınan belediye başkanlarını çıkarmış. CHP, Kandil'den talimat almaya devam ediyor. RTÜK, bu konuda gerekeni yapacaktır. Terör örgütü propagandasına asla müsade edilemez."

Bak Burhan!

*Halk TV”yi, yağmalama paralarıyla beslenen kendi yandaş kanallarınla karıştırma. Orası, parti kanalı değil bağımsız bir haber kanalıdır.

*Halk TV; hiçbir teröristi ekrana çıkarmadı ama senin TRT; kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı milletin parasıyla kurulan TRT’de konuşturdu. Onu niye ihbar etmedin?

*Bak Burhan! Sözünü ettiğin üç belediye başkanını, senin adliyen suçsuz saydı, seçilme katılmaları için temiz kâğıdı verdi. Senin YSK onları seçime soktu. Hatta senin adliyen tutuklu olan Ahmet Türk’ü çıkartıp seçime girmesine yol açtı.

*Bak Burhan! O üç başkan hakkında görevden almayı gerektirecek mahkemece verilmiş bir karar da yok.

*Şimdi bu isimlerin TV’ye çıkartılması terör propagandası oluyorsa Osman Öcalan’ın TRT’de konuşturulması ağır cezalık suç olmaz mı?

*Peki, hapisteki PKK elebaşısı Öcalan’dan oraya girmesi yasak olan doçent unvanlı bir şahsın mektup alarak bunu bütün kanallarda okutması terör propagandası değil mi?

*Ey Burhan! Bu mektubu, lideriniz Erdoğan’ın “Öcalan’ın dağa (Kandil) ve Demirtaş’a karşı mücadelesi!” gibi göstererek dolaylı yoldan desteklemesi terör propagandasının şahı sayılmaz mı?

*Bak Burhan! Burada, PKK’lıları Habur’dan içeriye törenle almanızdan… Açılım adı altında örgütün Türkiye’ye egemen yapılmasından… PKK temsilcileriyle Dolmabahçe’de sözleşme imzalamanızdan… Doğu’daki devlet görevlilerini PKK’yı rahatsız etmeyecek isimlerden seçmenizden… PKK’ya yapılacak operasyonları engellemekle övünmenizden… Öcalan’ı hep birden akil adam ilan etmenizden bile söz etmiyorum. Daha dün, kırmızı bültenle aranan bir PKK’lıyı TRT’ye çıkarmanızı hatırlatıyorum…

Bu rezaleti RTÜK’e şikâyet ettin mi Burhan?

Çok iyi biliyorum ki etmedin; edemezsin de…

Ayıptır Burhan, ayıp!

2004 yılında Hüseyin Gülerce ve Fehmi Koru ile birlikte FETÖ elebaşısının sofrasında ABD’de ağırlanmanı… Fethullah Gülen ile Erdoğan’ın yan yana olduğu fotoğraftan Erdoğan’ı çıkartıp oraya Kemal Kılıçdaroğlu’nu koyarak sosyal medyadan yalan atmanı… Hatta İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti ile aynı masada yer aldığını bile hatırlatmak bile istemiyorum Burhan!

Hiçbir Halk TV’li, hiçbir CHP’li böyle ilişkiler içinde olmaz, olmadı Burhan!

Unutma Burhan! Susmak bile bir erdemdir…

BU TOPLANTIYI HATIRLA BURHAN!

Ortada bir masa… Masanın çevresinde PKK temsilcileri ile Başbakan Erdoğan’ın temsilcileri buluşmuşlar.

PKK’yı Sabri Ok ve Mustafa Karasu temsil ediyor. Ayrıca örgütün adamları olan Zübeyr Aydar ve Adem Uzun da orada…

Karşılarında ise MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş ile yine o sıralarda MİT Müsteşar Yardımcısı sıfatı taşıyan Hakan Fidan bulunuyor. Toplantıyı da İngilizce konuşan yabancı bir ülke temsilcisi yönetiyor.

Şu an MİT Başkanı olan Hakan Fidan kendisini şöyle tanıtıyor: “İsmim Hakan Fidan. Müsteşar yardımcısıyım ama sayın başbakanımızın özel temsilcisiyim.”

Toplantıdaki konuşmaları anlatarak zaman almayayım Burhan! Yalnız bir yerde Hakan Fidan, dönemin başbakanı Erdoğan’ın, “… ben neye mal olursa olsun açılım sürecinin arkasındayım ben siyasi riski bu noktada göze alıyorum, siyasi kariyerim pahasına da olsa…” dediğini aktarıyor. Bu işleri CHP mi yaptı Burhan?

Oslo’da 5.sinin yapıldığını anladığımız bu toplantıda MİT Müsteşar Yardımcısı Afet Güneş, PKK’lı Sabri Ok”a, “Biliyoruz metropolleri de doldurdunuz bu arada patlayıcılarla, doldurdunuz…” diyor.

PKK’nın şehirleri bombalarla doldurduğunu bile bile onlara operasyon yapılmasını engelleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu mu idi ey kuzu Burhan?

PKK’nın hendek kazmalarını ve şehirlere bomba yığmasını görmezden gelme ile Davutoğlu’nun sözünü ettiği 7 Haziran 1 Kasım 2015 arasındaki terör eylemlerinin bağlantısı olduğunu düşünüyor musun Burhan?

Sadece susmak değil utanmak da bir erdemdir Burhan!

ZAFERLERİN ANASI

Eğer 30 Ağustos 1922’de işgalci Yunan ordusunu yenip de denize dökmese idik…

Ne Malazgirt zaferinin ne de İstanbul’u fethin bir önemi olacaktı… Çünkü Anadolu ve İstanbul elimizden çıkmıştı.

Sömürgeci Batı’nın kullandığı Rum ordusunu Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın yönetiminde yenişimiz, yobazları çok üzmüştür. Bunlar, “Keşke Yunan galip gelseydi!” diyen hainlerdir. Ne acıdır ki bu Pontus ruhluları, AKP’liler el üstünde tutarlar.

30 Ağustos! En büyük zaferimiz, kutlu olsun!

Önceki ve Sonraki Yazılar