Ne yaptı İmamoğlu, ne yaptı?

Atıp tutmayı, asıp kesmeyi çok seven… Bende, Kuyucu Murat Paşa izlenimi uyandıran… İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu açıktan açığa tehdit etti:

“Pejmürde ederiz!”

Sanki AKP’nin 23 Haziran İstanbul seçimlerindeki halini anlatıyordu.

Şimdi Soylu hazretlerine soralım:

-Ne yaptı bu adam?

Kafanızı, görevden alınan 3 HDP’li belediye başkanı ile görüşmesine taktı iseniz belirtelim ki bu işin sorumlusu da bizzat sizsiniz…

*O belediye başkanlarına sizin yargınız temiz kâğıdı verdi.

*O belediye başkanlarını sizin YSK’nız seçime soktu.

Eğer bunlar görüşülüp konuşulmayacak kadar tehlikeli kişiler idiyseler; niçin seçime soktunuz arkadaş?

*Üstüne üstlük o belediye başkanlarının partisi olan HDP’ye hazineden milyonlarca lira para veriyorsunuz. O parti hakkında soruşturma açmıyorsunuz da CHP’li İmamoğlu’nu hedef tahtasına koyuyorsunuz.

DAĞIN ÖBÜR YÜZÜNE BAKALIM

Şimdi, Sayın İmamoğlu’nu, seçilmiş üç başkanla görüştü diye neredeyse vatana ihanetle suçlamaya kalkışan o koronun üyelerine bazı işleri hatırlatarak soralım:

*Ekrem İmamoğlu, seçimler sırasında İmralı’daki terörist başı Öcalan’a adam göndererek, ondan kendisinin desteklenmesi için mektup mu getirtti?

*Ekrem İmamoğlu, teröristbaşının kırmızı bültenle aranan kardeşi Osman Öcalan’ı devletin televizyonuna çıkartarak ondan oy mu imal etmeye kalkıştı?

*Ekrem İmamoğlu, devletin askerinin ve polisinin PKK’ya karşı operasyon yapmasını mı engelledi?

*Ekrem İmamoğlu, PKK, şehirlerimizi bombalarla doldururken bunu bildiği halde bilmezden mi geldi?

*Ekrem İmamoğlu, Güneydoğu Anadolu’da, Diyarbakır’dan Şırnak’a kadar her yerde PKK güpegündüz hendek kazarken, valilere, “Sakın müdahale etmeyin!” diye talimat mı verdi?

*Ekrem İmamoğlu, PKK’lıları Habur’dan içeri aldırıp rahatça gösteri yapsınlar diye bir de ayaklarına seyyar mahkeme mi gönderdi?

*Ekrem İmamoğlu, bugün PKK temsilcileri gösterilen bazı siyasetçilerle Dolmabahçe Sarayı’nda buluşup açılım antlaşması mı imzaladı?

ÇARKINIZI KIRDI

Kendi yaptıklarını Ekrem Bey’e yüklemeye kalkışan iftiracı koronun derdi büyük… Çünkü, tatlı tatlı işleyen İstanbul çarkını geldi kırdı, attı.

*Çocuklarımıza tecavüz eden Halidi tarikatçılar artık İstanbul belediyesi üstünden beslenemeyecek…

*Kendilerini cemaat veya STK gösteren tarikat tekkeleri belediyenin binalarını, arsalarını, araçlarını kullanamayacak…

*Belediye, iktidar partisine militanlık yapanların beslendiği; devleti kuran Kemal Atatürk’e küfredenlerin piknik alanı olmaktan çıkartılacak.

O yüzden Ekrem İmamoğlu, korkutulmalıdır, susturulmalıdır.

PEJMÜRDE OLURSUNUZ

Ekrem İmamoğlu’na AKP’nin Ergenekon benzeri bir tertip yapacağını, uyduruk belgelerle ve yalancı şahitlerle onu görevden almaya çalışacağını seçim biter bitmez yazan benim.

Ama bu türlü bir komplo artık sökmez…

Sahte delil uydursalar da… Satın aldıkları zavallıları gizli tanık diye kullanmaya kalkışsalar da boşuna…

Türkiye, yeni Zekeriya Öz’lere ve yeni Ergenekon tuzaklarına asla geçit vermez, vermeyecektir.

Sayın İçişleri Bakanı bilmelidir ki artık polis Ergenekon türü yeni bir hukuksuzluğa ortak edilemeyecektir. Öyle komplocu polislerin başına nelerin geleceği ortadadır…

Sayın Soylu! Böyle bir hevesin var ise hemen vaz geç. Yoksa kendini ve partini, kendi elceğizlerinle pejmürde etmiş olursun!

Önceki ve Sonraki Yazılar