ŞAM SEFERİNİ HASRETLE BEKLİYORUZ

“Zalim Esed” askerimizi vuruyor; biz sadece nutuk atıyoruz.

Sadece bu ay içinde üç büyük saldırı yaptı. İdlib çevresindeki güvenlik kuvvetlerimize 4 Şubat’ta topçu ateşi gerçekleştirdi, 8 askerimiz şehit oldu.

5 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esat rejimini tehdit etti ve “Rejim bu sürede geri çekilmezse Türkiye bu işi bizzat yapmak mecburiyetinde kalacaktır." dedi.

Zalim Esed çıldırmış olmalıydı. Bu tehdide karşı, Suriye ordusu 10 Şubat’ta Türk güvenlik noktasını yine vurdu ve 5 askerimiz şehit oldu.

Başkomutan Tayyip Erdoğan yine tehdit dolu konuşmalar yaparak iç kamuoyunun gazini almakla yetindi. Onun destekçisi olan MHP Lideri Devlet Bahçeli 11 Şubat’ta Meclis’teki konuşmasında şunları söyledi: "Eset tahtından indirilmeden Şam'a girmeyi şimdiden planlamalı. Yansın Suriye, yıkılsın İdlib, kahrolsun Esad.”

Gelin görün ki çılgın Esed bu tehditlere “Kuzeyden gelen kuru gürültü!” diyerek 20 Şubat’ta İdlib bölgesindeki Türk mevzisine yine saldırdı ve 2 askerimiz daha şehit edildi.

Suriye rejimini miting alanlarında tehdit eden Erdoğan, bunca saldırı karşısında ne yazık ki hiçbir şey yapamadı. NATO’dan yani Amerika’dan yardım istedi. Ama NATO, Türkiye’yi tehdit eden bir saldırı olmadığı gerekçesiyle bu isteği gündemine bile almadı. Avrupalıların her zaman söylediği gibi, “Türkler için ölmeye niyetimiz yok!” cevabı alınmış oldu.

ORDUNUN BAŞINA GEÇMELİ

1921 yılında Yunan Ordusu Anadolu içlerine kadar ilerlemiş ve Ankara’ya yaklaşmıştı. Meclis’te Mustafa Kemal’in ordunun başına geçmesi kararı alındı ve Yunan saldırısını durdurma görevi ona verildi.

Şimdi biz de Sayın Erdoğan’ı ordunun başına geçmeye davet ediyoruz. Eğer yandaşların söylediği gibi başkomutan o ise görevini yapmalı. Ve Şam’ı ele geçirip Emevi Camii’nde Cuma namazını eda etmek için derhal sefere çıkmalıdır.

Başkomutan yardımcılığını ise Sayın Bahçeli yapmalıdır. Meclis’te yaptığı gibi atacağı heyecanlı nutuklarla askeri coşturmalı, kısa sürede Suriye fethedilmelidir.

Hem Suriye nüfusunun yüzde 80’i Sünni’dir. Bu yüzde 80 nüfus Alevi Esed’in zulmü altında inim inim inlemekte ve bir kurtarıcı beklemektedir. Bu kurtarıcı da olsa olsa ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.

Çünkü, kendisi, AKP Düzce Milletvekili Fevzi Aydın’ın 16 Ocak 2014’te söylediği gibi, “Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider!”dir. Bu vasıfları ile o, istediğini yüceltir, istemediğini batırır, bütün zaferleri de kazanır.

Haydi, bekliyoruz! Girin şu Suriye’ye; tepeleyin şu zalim Esed’i! Fethedin Haleb’i, Şam’ı… Sonra sıra Mısır’a gelir. Oradan da darbeci Sisi’yi atar; Nil Vadisi’nin zenginliğini Türkiye’ye akıtırsınız.

Böylece 2. Osmanlı İmparatorluğu’nu da kurmuş olursunuz; tarih yazmaktan tarih yapmaya yükselirsiniz…

Buyurun efendim, çok sevdiğiniz Yavuz Sultan Selim kadar yok musunuz? Suriye orada, kollarını açmış sizi bekliyor…

PROGRAM DUYURUSU

Değerli okurlarım!

Cem TV’de her Çarşamba günü, saat 21.00’de “Tarihte Alevi Gerçeği” adlı bir programımız var. Bu programı Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Rıza Özkan ile birlikte yürütüyoruz.

Programda, sadece Alevilik değil; Türk ve İslam tarihinin en kritik anları, en bilinmeyen yönleriyle tanıtılıyor. Konuları, sadece dinsel yönleriyle değil ekonomik ve siyasal boyutlarıyla işliyoruz. Bu hafta da Aleviliğin tarih içindeki yolculuğunu konuşacağız. Emevi sömürgeciliği, Eba Müslim Horasani, Batıni ayaklanmaları, Horasan ve İmam Rıza, Türkistan pîri Ahmet Yesevi, Anadolu’ya atılan köseği, hatta Hasan Sabbah…

Tarih kitaplarında bulamayacağınız konuları burada duyacaksınız.

Bekliyoruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar