VATANI YAĞMALAMA SAVAŞI

Türk ordusu, PKK ile uğraşadursun… Onları tepelerken şehitler versin… İktidar, vatan şavaşı nutukları altsın… Gel gör ki ülkemizin bu haklı davasını, iktidar ve destek güçleri vatanı yağmalama savaşına çeviriyorlar.

Basına yansıyan haberlerden öğreniyoruz ki AKP’li Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler, 6 ayrı yerden ayda tam 250 bin lira maaş alıyormuş.

Açlıktan ölen çocuklar… Oğluna elbise alamadığı için intihar eden babalar, kendisini TBMM önünde yakan işsizler bir tarafta…

Hiç ilgisi olmayan yerlerden her ay on binlerce hatta yüz binlerce lira para alan AKP tepe adamları bir tarafta.

Şimdi soruyorum: Bu Hilmi Güler mi Vatan Savaşı yapacak? Ona bu kapıları açan irade mi vatan savaşçısı?

TARİKATLARIN ELİNDEYİZ

Vatan-millet nutukları altında İstanbul başta olmak üzere ülkenin en değerli alanlarını yağmalayan bir örgüt var: Bu örgüt, Halidi Tarikatı… Mehmet Zahit Kotku’nun yeniden canlandırdığı, Türk siyasetini eline geçiren bir örgüt bu. 12 Eylül’den sonra ABD, Türkiye’yi işte bu Halidi yetiştirmesi Turgut Özal’a verdi. Sonra da Kotku’nun zihniyetinden gelen Tayyip Erdoğan ülkeyi teslim aldı.

Amerikancı, cihatçı, İhvan-ül Müslimci, demokrasi düşmanı bu tarikat bugün ülkeyi alabildiğine yağmalıyor. Türkiye’yi “Dar-ül Harb” sayan Halidiler, ülkenin bütçesini, belediyelerin arsalarını-binalarını-paralarını, devletin kadrolarını, bütün bakanlıkları ele geçirmiş durumdalar. Bu tarikat imparatorluğunu “TARİKAT KUŞATMASINDAKİ TÜRKİYE/Halidi Cehennemi” adlı kitabımda gösterdim.

İmparatorluğun Halidi zihniyetli Menzilciler, İsmailağacılar, Işıkçılar, Süleymancılar gibi sıradan tarikat yapıları gibi örgütlenmelerinin yanı sıra, Ensar, TÜRGEV,TÜGVA, İlim Yayma Vakfı, ve benzerleri gibi yüzlerce STK görüntülü gerici örgütlenmesi bulunuyor. Aralarında Hizbullahçıların da yer aldığı bu yeni tür Halidi örgütlenmeleri de ilk kez bu çalışmamızda deşifre ettik.

İMAMOĞLU ÖRTÜLERİNİ KALDIRDI

Meşhur Okçular Vakfı da TÜRGEV gibi, Ensar gibi bu yeni tip tarikatçı yapılanmalardan birisi. Bunlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden muazzam destekler alarak gençleri kuşatıp AKP militanı haline getirmeye çalışıyorlar. Ne yazık ki IŞİD’i yeşerten zihinsel ve fikri ortam buralarda tam egemen. Bu örgütlerden birisi olan Sosyal Doku Vakfı’nın başındaki sözde şeyh Nurettin Yıldız, AKP’lilere Kızılcahamam’da ders vermesiyle ünlenmişti. Başındaki zatın, “6 yaşındaki kız evlenebilir!” dediği bu vakfın Suriye’deki cihatçılarla fikri bağlarını da anılan kitabımızda ortaya koyduk.

İşte, İstanbul’un yeni Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye’ye düşman ülkesi gözüyle bakan bu gerici örgütlenmelerin para musluğunu kıstı. İstanbul’daki en değerli arsaların bu Halidi tarikatlara peşkeş çekilmesinin önüne dikildi.  

Bugün Haydarpaşa ve Sirkeci tren garlarının arsaları yüzünden çıkan kavganın nedeni budur.

AKP destekli bu tarikat örgütlenmesi oraları ele geçirerek rantına konmak ve bu rantla daha fazla kindar nesil yetiştirmek peşindedir.

Ulaştırma Bakanı, açık açık bu tarikat örgütlenmesinin arkasında durmaktadır. İhaleye giren şirketin sermayesi 10 bin lira… Sahibi de eski bir belediye çalışanı Hüseyin Avni Önder… Düşünebiliyor musunuz düne kadar 3-4 bin lira kazanan birisi, birden bire aylık 300 bin TL kira ödemek şartıyla ihaleyi kazanıyor. Şirketinin daha internet sitesi bile yokken herkesi eliyor. Bu arada da sermayesini 1 milyon TL’ye çıkartıyor?

Nereden geliyor bu değirmenin suyu?

Elbette ki AKP’den…

Bu birden zenginleşen Hüseyin Avni daha önce Okçular Vakfı’nın da müdürü imiş. Bilal Bey’in gözdesi olan Okçular Vakfı’nın…

Anlayacağınız, İstanbul’un bu arsaları dolaylı yoldan Halidi zihniyetli Okçular Vakfı’na veriliyor. Bilmeliyiz ki bakanlıkların tümü şu an Halidi örgütlere hizmet etmeyi birinci görev biliyorlar. Bu örgütler eliyle Türkiye’yi fethetmeye çalışıyorlar. Yani asıl savaş içeride; laik Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı yürütülüyor.

Başkan İmamoğlu, işte bu yıkıcı projeye karşı çok anlamlı, çok saygın mücadele başlattı. Türk halkına ve özellikle de İstanbullulara düşen görev, ona inanmak ve destek olmaktır.

Peki kim bu Halidiler, nereden çıktılar, neler yapıyorlar diye soruyorsanız… O zaman TARİKAT KUŞATMASINDAKİ TÜRKİYE/Halidi Cehennemi’ni okuyun. O kitabı okumadan bugün yaşadıklarımızı tam anlayamazsınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar