TRT’ye çağrı

Yıllarca insanlardan katkı payı aldın; fikrini, izleyip izlemediğini sormadın...
Özellikle son on beş yıldır antidemokratik yayınlarınla insanları TRT izlemekten soğuttun.
Mecburiyetlerle milletin elini kolunu bağladığın için de bu katkı payını izlemediğim bir TV kanalına ödemem diyemedik!...
Desek de sinek vızıltısı sayardın zaten!
Ancak artık senin de bu millete bir katkı sağlamanın zamanı geldi de geçiyor: Bütün “Cumhurbaşkanı Adayları”nı TRT’de aynı programda izlemek istiyoruz. Canlı canlı...
Bu, katkı payı ödeyen herkesin demokratik hakkı!

“Kargalar güler ya!”

Temel Karamollaoğlu sakinliğini bozdu.
Belki de dayanamadı, bilinmez. Ancak altını çizdiği konuların cevabı alınamasa da iyi muhalefet yaptığı aşikâr.
Ne diyor: “Daha iki gün önce hükümetin enerjiden sorumlu bakanı İsrail ile olan münasebetleri geliştirecek bir anlaşmayı imzaladı mı imzalamadı mı? Onu söyleyin.”

“Bunu yazın bir tarafa”

Sosyal medyada hiçbir şey gizli-saklı kalmıyor.
Abdüllatif Şener’in 7 sene önce CNN Türk’te Enver Aysever’in programında yaptığı açıklama, geleceği görebilmenin ve okuyabilmenin âdeta bir kanıtı gibi sosyal medyada paylaşılıyor.
“Bunu yazın bir tarafa. Kudüs’ü Başkent yapacaklar ve İsrail’in Kudüs’ü başkent yapmasına yönelik gelişmeleri ortaya çıkaran, bu yolu açan ve destekleyen Erdoğan’dır.”
Erdoğan’ın “adam” yerine koymadığı Şener’den inciler dökülmeye devam edecek gibi gözüküyor... 

Kafamda “Deli” sorular

* İsrail halkı da kendi işgalci yöneticilerinden SIKILDI! Sokaklara dökülmesi ve anti-işgalci protestolar yapması başka nasıl izah edilebilir ki!...
* Samsunlular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle on yıldır Samsun’da düzenlenen Fener Alayı etkinliğine izin vermeyen valiyi unutur mu?!
* Acun Ilıcalı Ortaköy’de 18 milyon dolara boğaza nazır bir villa satın almış. Acaba Şeyma dekorasyonuyla uğraşsın da sosyal medyadan uzak kalsın diye olabilir mi?!
* Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin daha işin başında her kesimden insanı kucaklaması, hasret kaldığımız pozitif siyasetçi kimliğine çok uymuyor mu sizce de?
Hoş kalın!...

Önceki ve Sonraki Yazılar