Başkan Albayrak Şarköy’ü Sakin Kent (Cittaslow) yapacak

Başkan Albayrak Şarköy’ü Sakin Kent (Cittaslow) yapacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Kirazlı Mahallesi’ni , Hoşköy Mahallesi’ni, Mürefte Mahallesi’ni ve Eriklice Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Albayrak, vatandaşlarla sohbet edip talep ve önerilerini dinledi. Kendilerine Büyükşehir Belediyesi’nin Şarköy ilçesi ve il genelinde hayata geçirdiği hizmet ve yatırımları anlatan Başkan Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mahalle ziyaretlerinin ardından Şarköy ilçe merkezine geçen Başkan Kadir Albayrak, Şarköy Belediyesi’ni de ziyaret etti. Şarköy Belediyesi’nde gerçekleşen ziyaret kapsamında yatırım değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve TESKİ yetkilileri tarafından ilçenin ihtiyaçları, yapılacak proje ve yatırımlar masaya yatırıldı. Başkan Albayrak, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Şarköy Belediyesi ile koordineli bir şekilde ilçenin öncelikli ihtiyaçlarının giderileceğini söyledi.

Şarköy ilçesinde cuma günleri kurulan semt pazarını da ziyaret eden Başkan Albayrak, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi.

Gün boyu süren Şarköy programında son olarak Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen “Uluslararası Sakin Kent (Cittaslow) Organizasyonu” kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve Saray Belediyesi arasında iş birliği ve uyum protokolü imzalandı.