Başkan Tugay ve muhtarlar Karşıyaka için el ele

Başkan Tugay ve muhtarlar Karşıyaka için el ele

Muhtarların, yerel yönetimlerin en büyük gücü olduğunu ifade eden Tugay; Karşıyaka’ya hizmet yolunda daima el ele, dayanışma içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

ÖZGÜR TUĞRUL-İZMİR

Karşıyaka Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, ilçedeki 27 mahallenin muhtarını yemekte buluşturdu. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi. Muhtarların, yerel yönetimlerin en büyük gücü olduğunu ifade eden Tugay; Karşıyaka’ya hizmet yolunda daima el ele, dayanışma içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

“BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Günün anısına tüm muhtarlara plaket veren Başkan Tugay “19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, özverili çalışmalarıyla kentimize değer katan muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımızla tam uyum içerisinde hizmet üretecek, birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Görev sürem boyunca her bir muhtarımız benim için çok önemli, değerli ve özel olacaktır” dedi. Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bahriye Üçok Mahalle Muhtarı Levent Güçlü de tüm muhtarlar adına Başkan Tugay’a çiçek takdim etti.

ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE TÖREN

Ayrıca, Muhtarlar Günü kapsamında Karşıyaka Kaymakamlığı bahçesinde tören düzenlendi. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın da katıldığı törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.