Burdur’da şehitlerin ruhuna helva dağıtıldı

Burdur’da şehitlerin ruhuna helva dağıtıldı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Barış Pınarı Harekâtı’nda şehit olan Mehmetçiklerimiz için helva dağıttı.

Barış Pınarı Harekâtı’nda şehit olan Mehmetçiklerimiz adına, Ulu Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından İl Müftü Yardımcısı Yüksel Güzel’in yaptırdığı duanın ardından helva dağıtımı yapıldı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, vatandaşlara kendi elleriyle helva ikram ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta canlarımızı, Barış Pınarı Harekâtı’nda maalesef şehit olarak ebediyete uğurladık ve dileğimiz, arzumuz da kahraman Mehmetçiğimizin burnu kanamadan yurduna, yuvasına dönmesiydi. Her fırsatta da bunu söyledik.

Bugün hem şehitlerimiz, hem kahraman Türk Mehmetçiğimizin zaferle dönebilmesi için bir helva dağıtımı planladık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Bu ülkenin bayrağına, bu ülkenin sınırlarına kimsenin kastedemeyeceğini bir kez daha öğrenilmiş oldu, Bu vesile ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik.

Vatandaşımızın duaları her zaman kahraman Mehmetçiğimizle, devletimizledir. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın diye iyi günde, kötü günde, hep bir arada olabilme umuduyla, tüm etkinlikleri Burdur Belediyesi olarak da yapmaya gayret ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim Allah kabul etsin” şeklinde konuştu.