Nezir'den Göksu'ya geçmiş olsun ziyareti

Nezir'den Göksu'ya geçmiş olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, Göksu Mahalle Muhtarlığı’nda çıkan yangın hakkında bilgi almak ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için Göksu Mahalle Muhtarı Ramazan Ateş’i ziyaret etti.

Nezir, “Yangında kimsenin canının yanmaması en büyük tesellimiz” dedi. Geçmiş olsun ziyareti sırasında mahalle büyüklerinin sorunlarını da dinleyen Nezir, bölgenin zamanında çok ihmal edildiğinin farkında olduğunu belirterek, Göksu’ya hizmette öncelik ve yeni imkanlarla gençleri spora yöneltme sözü verdi.

Millet İttifakının Cumhuriyet Halk Partisi’nden Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, Göksu Mahallesi Muhtarlığı’nda çıkan yangın nedeniyle Göksu Mahallesi’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Göksu Mahalle Muhtarı Ramazan Ateş’i ziyaret eden ve yangının çıkış nedeni hakkında bilgi alan Nezir, “Yangında kimsenin canının yanmaması en büyük tesellimiz. Muhtarımız, Emniyet yetkililerince yangının çıkış nedeni de araştırılıyor” dedi.

“GÖKSU’YA HİZMETTE ÖNCELİK YAPACAĞIZ”

Geçmiş olsun ziyareti sonrasında Göksu’nun ileri gelenleri ile bir araya gelen Suat Nezir, onlara da geçmiş olsun dileklerini ileterek, sorunlarını dinledi. Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Nezir, “Göksu zamanında çok ihmal edilmiş. Buna bir son vermek gerek. Biz bu yüzden Göksu’ya pozitif ayrımcılık yapmak istiyoruz. İhmal edilmiş, eksik yapılmış ne varsa düzeltmek istiyoruz” dedi.

“SPOR, GENÇLERİN HAYATININ BİR PARÇASI OLACAK”

Nezir, bölge gençlerinin spora yönlendirilmesinin istenmesi üzerine de kendisinden örnek vererek, şunları söyledi:

“Ben gençken futbola yöneldim. Sabah 8, akşam 8 futbol ile yatıp kalktım. Ne sigara, ne alkol, ne başka bir şey. Hayatımızda sadece futbol vardı. Spor insanın hayatını düzene sokuyor, başarısını artırıyor. Biz de Göksu başta olmak üzere tüm Buca’da spor gençlerin hayatının bir parçası haline gelmeli. Bunun için imkanları seferber edeceğiz. Size söz veriyorum.”