Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nden Başkan Özcan’a teşekkür plaketi

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nden Başkan Özcan’a teşekkür plaketi

Bolu Belediyesi’nin tahsis ettiği yeni hizmet binasında faaliyetlerini sürdüren Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Bolu’da uzun yıllardır İl Özel İdaresi’ne ait binanın üçüncü katında faaliyetlerini sürdüren Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, asansörü bulunmayan binaya üyelerin inip çıkmakta zorlandığı gerekçesiyle Bolu Belediyesi’nden yeni yer talebinde bulundu.

Bolu Belediyesi, şehit yakınları ve gazilerin yaşadığı sıkıntıyı dikkate alarak, İsmet Paşa Caddesi’nde belediyeye ait işyerlerinden birini derneğe tahsis etti.

İki aydır belediyenin tahsis ettiği yeni yerlerinde faaliyetlerine kolaylıkla devam eden Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri bugün Bolu Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkürlerini sundular ve teşekkür plaketi takdim ettiler.

Terör gazileri ve şehit yakınlarını makamında ağırlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ‘şehit yakınları ve gazilerin Türk milletine emanet’ olduğunu vurgulayarak dernek üyelerinin her zaman destekçisi olmayı sürdüreceğini söyledi.