Adana’da TEMSA sevinci

Adana’da TEMSA sevinci

Bir süredir üretimini durduran Adana markası TEMSA, yeniden üretime başlayacak.

Bir süredir üretimin durduğu Adana markası TEMSA’nın, yeniden üretime başlayacak olmasının yarattığı sevinç dalgası Adana’yı sardı. TEMSA işçilerinin bağlı bulunduğu Özçelik İş Sendikası Adana Şubesi yöneticileri, Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret ederek, gösterdiği çabadan ötürü teşekkür etti. 

TEMSA’nın satılıp, üretimin durduğu ilk günden itibaren gerek kişisel olarak, gerek kent dinamikleriyle birlikte her türlü mücadeleyi veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 1300 işçinin, tedarikçilerin, mağdur ailelerin ve Adanalıların sesi olmuş, Adana ve Türkiye ekonomisi için çok önemli bir tesisin kapanmaması için, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı’yı ziyaret etmiş, Hükümet nezdinde de gerekli girişimlerde bulunmuştu.

TEMSA’yla ilgili endişenin üst seviyede yaşandığı günlerde TEMSA işçilerinin bağlı bulunduğu Özçelik İş Sendikası Adana Şubesi’nde sendika yöneticileri ve işçilerle bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, tesisleri de ziyaret ederek, kamuoyunun konuya dikkatini çekmek için büyük çaba harcamıştı.