Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Youtuber hamlesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Youtuber hamlesi

Ankaralı video içerik üreticileri (youtuberlar) için fiyatsız kullanıma açılan Ankara Büyükşehir Belediyesi Stüdyosu, ilk günden büyük alaka gördü

Video çekimlerini gerçekleştirmek isteyen youtuberların yoğun müracaatı hasebiyle stüdyonun kullanım saatleri Mart ayına kadar doldu.

FİYATSIZ STÜDYO

         Başkentli kabiliyetlerin dünyaya açılması ve tanınmasına yardımcı olmak emeliyle başlatılan uygulama ile haftanın iki günü ve günde 4 saat Ankara’da yaşayan video içerik üreticilerine ayrılan Büyükşehir Stüdyosu, başvuru yoğunluğu yaşıyor.

        Stüdyoyu ve içerisindeki kamera, yeşil perde ve ışık gibi bir hayli ekipmanı da fiyatsız kullanabilen youtuberlar, Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği bu hizmetten duydukları memnuniyetleri şu sözlerle ifade ettiler:

Anıl Ender Durgun(38): “Bunun bizler için güzel bir fırsat olduğunu düşündüm. Başvuru yapmadan önce biraz çekindim fakat stüdyoyu ilk kullananlardan birisiyim. Büyükşehir Belediyesi'ne bu olanağı tanıdığı için teşekkür ederim.”

Ayhan Gorga(20): “Bu youtuberların arayıp da bulamadığı bir fırsat. Türkiye koşullarında bir youtuber olabilmek için stüdyo ortamının yaratılması çok kolay değil. Bu manada Belediye Başkanımızın tanımış olduğu fırsat bizim için değerli. Teşekkür ediyoruz.”

Arda Yıldırım(16): “Bizim için çok iyi oldu. Youtuberlar olarak ortam bulamıyoruz. Dışarıda sesler oluyor. Burada dışarı sesi yok, kamera, ışık her şey çok güzel. Her türlü videoyu kolayca çekebiliriz. O kadar iyi bir hizmet ki çok teşekkür ediyorum.”

Yunus Özcan(16): “Bizim için güzel imkanlar sunuluyor burada. Hem fiyatsız hem herkesin gelebileceği bir yer. Herkese öneririm.”

-Büşra Baltacı(21): “Bizlere böyle bir olanak sağladığı ve böyle bir hizmeti fiyatsız sunduğu için Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum.”

         Stüdyoyu kullanmak isteyen youtuberlar, “ankara.com.tr” internet adresi üzerinden form doldurarak, başvuruda bulunabilir.