Ankara'da sağlıklı altyapı

Ankara'da sağlıklı altyapı

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, Başkent’in ilçelerinde saha incelemeleri yaptı.

Altyapı çalışmaları devam eden noktaları denetleyen ve muhtarlarla görüşen Öztürk, “Halkın harcadığı her kuruş, halka altyapı olarak dönecek. Önceliğimiz halkın temiz su içmesi” dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın altyapı sorunlarının öncelikli olarak çözülmesi yönündeki talimatı sonrası saha denetimlerini artırdıklarını belirten Öztürk, ASKİ ekiplerinin 7/24 yoğun mesai harcadığını söyledi.

Başkent’e sağlıklı bir altyapı kazandırmayı hedeflediklerini vurgulayan ve sokak sokak dolaşarak altyapı sorunları hakkında detaylı bilgi alan Öztürk’e, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Zülfikar Altay, Daire Başkanları ve teknik ekip eşlik etti.

Mamak İlçesi’nde Harman, Hürel ve Küçük Kayaş Mahallelerini ziyaretinde muhtarlar ve vatandaşlarla da bir araya gelen ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, Harman Mahallesi’nde inşaatı devam eden 15 bin metreküp kapasiteli TE1 Su Deposu çalışma alanını gezdi. Mart ayında bitirilmesi planlanan su deposunun Mamak ve Altındağ’ın yanı sıra Gölbaşı ilçesini de besleyeceğini ifade eden Öztürk, inşaat sonrası hafriyat temizliğinin yapılmasını da istedi.