Ankara'dan uyuşturucuyla mücadeleye destek

Ankara'dan uyuşturucuyla mücadeleye destek

ANFA Güvenlik Müdürlüğü, Abdi İpekçi Parkı, Güvenpark ve Gençlik Parkı’nda stant açarak, vatandaşları bilgilendiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeşilay Haftası kapsamında “Madde Bağımlılığıyla Mücadele” etkinliği düzenledi. Abdi İpekçi Parkı, Güvenpark ve Gençlik Parkı’nda stant açan ve broşür dağıtan ANFA Güvenlik Müdürlüğü, Başkentlileri uyuşturucunun insan fizyolojisi ve psikolojisi üzerindeki olumsuz etkileri hakkında bilgilendirdi.

Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezinde birçok noktada açtığı stantlara yoğun ilgi gösteren Başkentliler, bu tür çalışmaların öğrenci yurtlarında, eğitim kurumlarında ve üniversitelerde de yapılması talebinde bulundu.

Kent genelindeki park ve yeşil alanlarda zararlı maddelerin kullanılmasını engellemek için büyük çaba harcadıklarını belirten ANFA Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Hanifi Yıldırım, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, gençlerimizi hayatlarını kolaylaştıran birçok yenilikle tanıştırdı. Yeşilay Haftası kapsamında ANFA Güvenlik olarak biz de 30 ayrı noktada bağımlılıkla mücadeleye yönelik broşürlerle gençlerimizi bilinçlendirmeye çalışıyoruz” dedi.