Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçe ilçe okulları geziyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçe ilçe okulları geziyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden spor malzemesi yardımı sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, spora ve eğitime destek için ilçelerdeki okulları ziyaret ederek, spor malzemesi yardımı yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, talebeleri spora teşvik etmek ve bir spor ananesi oluşturmak emeliyle okullara spor malzemesi yardımı yapmaya devam ediyor. İlçe ilçe gezerek, kırsal bölgelerdeki okullara giden Büyükşehir ekipleri, talebelerin yüzünü güldürüyor.  Büyükşehir ekipleri, son olarak Alanya, Manavgat, Gazipaşa, Serik, Kaş, Demre, Finike, Kumluca’da bulunan 25 ilk ve orta öğretim okulunu ziyaret etti. 667 talebeye spor malzemesi armağan edildi.

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Kırsal semtler öncelikli olmak üzere kazalardaki ilk ve ortaokulları ziyaret eden Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, talebelere daha iyi koşullarda spor yapmalarını sağlamak için çanta, tişört, okullara da futbol, basketbol, voleybol, hentbol topu ve satranç takımı yardımı yapıyor. Spor malzemelerine kavuşan talebeler büyük sevinç yaşarken, armağanından dolayı Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.