Antalya’da çocuklar eğlenmeye devam ediyor

Antalya’da çocuklar eğlenmeye devam ediyor

Kırmızı Başlıklı Kurt adlı çocuk oyunu Muratpaşa ve Konyaaltı sahnelendi

Büyükşehir Belediyesi Antalya Şehir Tiyatroları sömestr tatilinde çocukları tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor. AŞT’ninyeni çocuk oyunu 'Kırmızı Başlıklı Kurt'Muratpaşa ve Konyaaltı’nda sahnelendi.

Başkanı Muhittin Böcek’in talebelere tatil armağanı olan Antalya Şehir Tiyatroları'nın (AŞT) yeni çocuk oyunu 'Kırmızı Başlıklı Kurt', talebeler için fiyatsız sahnelenmeye devam ediyor. Talebeler yarıyıl tatilinde tiyatro keyfi yaşıyor. AŞT’nin oyunu Kepez’den sonra Muratpaşa ve Konyaaltı kazalarında talebelerle buluştu.

YOĞUN ALAKA

Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde ve Konyaaltı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna çocuklar büyük alaka gösterdi.Salonun tamamını dolduran çocuklar aileleriyle birlikte bol kahkahalı oyunda keyifli dakikalar geçirdi.

HEM EĞLENDİREN HEM ÖĞRETEN OYUN

AŞT'nin genç kadrosunun sahnelediği oyun çocuklara tabiat sevgisi, kardeşlik ve dayanışmayı öğretiyor. 'Kırmızı Başlıklı Kurt' yarıyıl tatili süresince talebeler için fiyatsız sahnelenmeye devam edecek. Kırmızı Başlıklı Kurt, 27-29 Ocak tarihlerinde saat 14.00'te Yenimahalle Kültür Merkezi'nde çocuklarla buluşacak.