Avcılar Belediye Başkanı mahalle mahalle geziyor

Avcılar Belediye Başkanı mahalle mahalle geziyor

Avcılar Belediyesi'nin düzenlediği 'Mahalle Toplantıları' halkın yoğun katılımıyla devam ediyor

Avcılar Belediyesi Başkanı Turan Hançerli’nin bizzat katılımıyla devam eden "Mahalle Toplantıları"nın sonuncusu Yeşilkent Mahallesi oldu.

Toplantıda, Turan Hançerli'nin yanısıra, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri ve Yeşilkent Mahalle Muhtarı hazır bulundu. Toplantıya yoğun katılım gösteren mahalle sakinleri, tek tek sorunları anlattılar.

Mahalle sakinlerinin en çok şikayetçi oldukları konular ise; kaldırım işgali, karakol olmaması, mahallenin temizliği ve imar planı oldu.

Belediye Başkanı konuları bizzat ele alırken yaptıkları işler hakkında da bilgilendirmede bulundu. Karakol için Emniyet Müdürlüğü ile görüştüklerini ve yapılacak yer konusunda mutabakata varmak üzere olduklarını belirtti. Kaldırım işgalini sonlandırmak için yolların yenilendiğini ve 2.5 milyonluk asfalt döktüklerini ve derelerin ise 8 ayda iki defa temizlendiğini ama kaçak kanalizasyon olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Katılımcılar toplantıların verimli geçtiğini belirtirken, sorunları için ilk ağızdan bilgi almanın çok önemli olduğunu belirttiler.