Avcılar Belediyesi'nden 'eşit ve insan odaklı hizmet'

Avcılar Belediyesi'nden 'eşit ve insan odaklı hizmet'

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü, koruyucu ve çok yönlü sağlık hizmetlerine devam ediyor.

Herkese eşit ve ‘insan odaklı hizmet’ anlayışıyla vatandaşların sağlığının korunmasına yönelik hizmetler sunan Avcılar Belediyesi, halkın sağlık alanında birçok hizmetten ücretsiz bir şekilde yararlanmalarını sağlamaya devam ediyor. “Yeter ki sağlık olsun” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün yanı sıra, belediyenin farklı birimleri de sağlık alanında yürüttükleri aktivitelerle, insani ihtiyaçların öncelliğini taşıyan hizmeti halka hızlı bir şekilde ulaştırılmaya çalıştırılıyor.

Yatağa bağımlı, yaşlı ve engelli vatandaşlar, belediyenin sağlık ekipleri tarafından evlerinde hizmete tabi tutuluyor. Evlerinde sağlık hizmetlerinde yararlanan vatandaşlara pansuman, yara bakımı, serum ve sonda takılması gibi müdahaleler belediyenin sağlık görevlileri tarafından düzenli bir şekilde yapılıyor.

Avcılar Belediyesi’nin sağlık hizmetleri sadece sağlık sorunları yaşayan vatandaşların tedavilerini yapmakla da sınırlı değil. İhtiyacı olan vatandaşlara medikal cihazlar ve hasta bezleri de ücretsiz olarak temin ediliyor.