Avrupa Şampiyonu'dan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Avrupa Şampiyonu'dan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Avrupa Şampiyonu rekortmen haltercisi Aleyna Kaymaz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü’nün Avrupa Şampiyonu rekortmen haltercisi Kaymaz’ın Türkiye ve Antalya adına son derece önemli bir başarıya imza attığını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, genç sporcuyu kutladı.

İsrail’de düzenlenen Halter Avrupa Şampiyonası’nda kızlar 15 yaş altı 81 kiloda rekor kırarak 3 ayrı kategoride altın madalya kazanan Avrupa Şampiyonu Aleyna Kaymaz’ı kutlayan Başkan Böcek, şampiyon sporcuya saat hediye etti.

Türkiye'ye  Söz 

Aleyna’yı doğduğu andan beri tanıyan Başkan Muhittin Böcek, “Aleyna elde ettiği başarı ve rekorlarıyla ülkemiz ve şehrimiz adına çok önemli bir başarıya imza attı. Benim de çok sevdiğim bir ailenin kızı olması dolayısıyla ayrıca mutlu oldum ve gururlandım. Bu başarısından dolayı kendisini ve ona destek veren ailesini, hocalarını tebrik ediyorum. Başarılarının daim olmasını diliyorum. Bundan sonraki başarılarında da hep birlikte olacağız. Aleyna’dan daha birçok madalya kazandırmasını bekliyorum” diye belirtti.