Başkan Böcek: Esnafımız için yapılması gereken ne varsa yapacağız

Başkan Böcek: Esnafımız için yapılması gereken ne varsa yapacağız

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) toplantısına katıldı. Başkan Böcek, “Otobüs ve taksici esnafı başta olmak üzere esnaf odası başkanlarının talepleri doğrultusunda yapılması gereken ne varsa yapacağız" dedi

Antalya’yı ortak akılla yönetmeye devam edeceklerini söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Önümüzdeki süreçte esnafımızla ilgili, esnaf odası başkanı arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapılması gereken ne varsa yapacağız” dedi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ticaret İl Müdürü Mesut İlter, TESK Genel Başkanı ben de Palandöken, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, oda başkanları ve AESOB yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Böcek, “Antalya’da 80 binin üzerinde üyesi olan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 75 oda başkanı ve tümü yeleriyle beraber çalıştayımızı yaptık. ATSO ile Yerel Yönetimler Zirvesi yaptık. Tarım Konseyi yaptık” dedi.

"DOĞRU OLANLARI YAPACAĞIZ"

Bu yıl Antalya’nın yerli yabancı 20 milyon turiste ev sahipliği yaptığını hatırlatan Başkan Böcek, “Yerli nüfusla birlikte 22 buçuk milyon kişiye başta Antalya Valimiz olmak üzere oda başkanlarıyla, sivil toplum örgütleriyle, tüm kurum kuruluşlarla, belediye başkanlarıyla, iktidarıyla muhalefetiyle hizmet etmek istiyoruz. Bu tabii ki çok kolay değil. Ama biz sizlerle beraber bu hizmetleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Gelen para 2 milyon 426 bin kişilik nüfusa göre geliyor ama gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Antalyalılara ne söylediysek onları yapmaya gayret edeceğiz. Hiç kimse çekinmesin. Borç yiğidin kamçısıdır ama her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Biz doğru olanları yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“Antalya için güzel olan şeyleri hep birlikte yapacağız” diyen Başkan Böcek önümüzdeki günlerde AESOB ile bir çalıştay daha gerçekleştirerek esnafın derdine derman olacak çalışmaları yapacaklarını söyledi. Başkan Böcek, önümüzdeki süreçte otobüs ve taksici esnafı başta olmak üzere esnaf odası başkanlarının talepleri doğrultusunda yapılması gereken ne varsa yapılacağını söyledi.