Başkan Oran,  balıkçılarla bir araya geldi

Başkan Oran, balıkçılarla bir araya geldi

Dalyan Balık Mezatı’nı ziyaret eden Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, balıkçı esnafının sorunlarını dinleyerek, moral verdi. Başkan Oran, “Bu zor günleri dayanışma ile aşacağız” dedi.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran balıkçılarla bir araya geldi. Koronavirüs salgını nedeniyle işletmelerin yaşadığı sıkıntılara ortak olan Başkan Oran, Dalyan Balık Mezatı’nı ziyaret etti. Çeşmeli esnafla sohbet ederek, onların sıkıntılarını dinleyen Başkan Oran, bu zor günlerde dayanışmanın önemini vurguladı.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle ülke olarak ekonomik sıkıntılar yaşandığını dile getiren Başkan Oran, vatandaşlara moral vererek, “Ülke ekonomisi zor durumda. Koronavirüs tüm dünyayı kasıp kavurdu. Çeşme esnafımız da oldukça zor durumda. Geçindirmek zorunda oldukları aileleri var. Bu şartlarda evlerine ekmek götürebilmek için mücadelelerine devam ediyorlar” dedi.

“Bu zor günleri birlikte atlatacağız”
Her zaman vatandaşların yanında olacağının altını çizen Başkan Oran, “Bu günleri bir an evvel geride bırakmayı diliyoruz. Bu zor günleri birlikte atlatacağız. Her zaman Çeşme ailemin yanında olmaya devam edeceğim!” diye konuştu.