CHP İzmir'de Tolunay seferberliği!

CHP İzmir'de Tolunay seferberliği!

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Tolunay Akalın’ın hayata tutunması için yakın arkadaşları tarafından sosyal medyada “ilik nakli” kampanyası başlatıldı.

Elinde oluşan morluklar sonrası hastaneye giden ve “Aplastik Anemi” tehşisi konulan Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Tolunay Akalın’ın hayata tutunması için yakın arkadaşları tarafından sosyal medyada “ilik nakli” kampanyası başlatıldı. Genç Akalın’ın yaşam mücadelesini kazanması için yürütülen donör kampanyasına CHP İzmir’den İl Başkanı Deniz Yücel ve Milletvekili Tacettin Bayır da destek verdi.

Sosyal medya hesaplarından İzmirlilere çağrıda bulunan Deniz Yücel, “Hayat sadece yaşamak değildir, yaşarken yaşatmaktır.Kök hücre bağışlayarak, bir cana can olmak için Tolunay'a umut oluyoruz. Ben yarın Tolunay için donör taramamı yaptıracağım. Umarım Tolunay'a umut ışığı olur.#donörol #hayatkurtar” ifadelerini kullandı.

DONÖR OLMAK İÇİN KONAK’A
Tolunay’a umut olmak için kampanyaya katılan CHP’li vekil Tacettin Bayır ise İzmirlilere, pazartesi günü(02.03.2020) saat 15.00’te Kızılay’ın Konak’ta bulunan mobil aracında Tolunay için donör tarama kampanyasının başlayacağını duyurdu.

Hayat sadece yaşamak değildir, yaşarken yaşatmaktır.
Kök hücre bağışlayarak, bir cana can olmak için Tolunay'a umut oluyoruz. Ben yarın Tolunay için donör taramamı yaptıracağım. Umarım Tolunay'a umut ışığı olur.