CHP İzmir Tolunay Akalın'a umut oldu!

CHP İzmir Tolunay Akalın'a umut oldu!

CHP İzmir İl Örgütü, Aplastik Anemi tedavisi gören CHP Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Tolunay Akalın için kan ve kök hücre bağışında bulundu.

Bornova Tepecik Araştırma Hastanesi’nde Aplastik Anemi tedavisi gören Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Tolunay Akalın için  ‘HepbirlikteUmutolalım’ sloganıyla başlatılan donör tarama kampanyasına CHP İzmir İl Örgütü de katıldı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetimi ve il disiplin kurulu üyeleri ve CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan  Konak Meydanı’nda bulunan Kızılay aracında kan ve kök hücre bağışında bulundu.

UMUT OLALIM İSTEDİK!
Kan ve kök hücre bağışı ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, “Akhisar Gençlik Kolları Başkanımız Tolunay'ın rahatsızlığından dolayı CHP İl yönetimi olarak kan ve kök hücre bağışında bulunmaya geldik. Önümüzdeki haftalarda ilçe örgütlerimiz de aynı şekilde bu kampanyaya katılacaklar. Hem bir farkındalık yaratmak istedik, hem de Tolunay kardeşimize bir umut olalım istedik. Umuyoruz ki en kısa zaman iyileşir ve sağlığına kavuşur. Kendisine acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.