CHP Menemen’den Ankara çıkarması

CHP Menemen’den Ankara çıkarması

Yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve yönetimi, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile birlikte Anıtkabir’i ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, geçtiğimiz ay gerçekleşen Olağan Genel Kurul sonucunda seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Aynur Fiçer ve Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Ok, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Bürokratları gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretinde önce Anıtkabiri ziyaret ederek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktılar. Saygı duruşunda bulunan ve Anıtkabiri gezen Başkan Aksoy ve beraberindekiler daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı’na katıldılar. Genel Kurul toplantısı sırasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını sloganlarıyla birkaç defa kesen Menemen ekibi, coşkuları ile toplantının ilgi odağı oldular.

Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiler

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Serdar Aksoy ile İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve yönetimi keyifli geçen sohbette, önümüzdeki dönemde yapmayı planladıkları faaliyetler ve hayata geçirecekleri projelerden bahsettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi. Toplantı sırasında, göreve geldikleri günden bugüne hayata geçirdikleri projelerden bahseden Başkan Serdar Aksoy büyük bir ilgiyle karşılandı.

Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Genel Başkan Baş Danışmanı Recep Cengiz ve Genel Başkan Danışmanı Deniz Demir’le bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan ziyaretçiler, daha sonra merkezden ayrıldılar.