CHP’li belediyelerden yeni yıl mesajları

CHP’li belediyelerden yeni yıl mesajları

CHP’li belediyeler 2020 yıl için kutlama mesajları yayınlandı

2019 yılını geride bırakırken, geleceğe ümitle bakacağımız yeni bir yılı karşılıyoruz diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,

Yeni yılın Yüce Türk Ulusunun her bir ferdi başta olmak üzere tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederek, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum… " dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2020’ye ilk kez Buca Yaşam Kampüsü sakinleriyle kutladı. Soyer, yeni yılda daha çok görüşeceklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "Bütün arzum ve dileğim, burada sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmenizdir. Hepinizin ellerinden öpüyorum, iyi ki varsınız, iyi ki beraberiz." dedi.

2019 yılını acısıyla, tatlısıyla geride bırakırken yeni bir yıla merhaba diyoruz diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise,

“Her yeni yıl bir umuttur. Umut dolu karşıladığımız 2020 yılının başta Antalyamız olmak üzere ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk, huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini temenni ediyor, 2020'nin birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, umutların gerçekleştiği bir yıl olmasını diliyorum.” dedi .

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yenil dolayısıyla “2020 hep birlikte çalışacağımız, üreteceğimiz, paylaşacağımız ve hepsinden önemlisi çok mutlu olacağımız bir yıl olsun, yeni yılınız kutlu olsun!” dedi .

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, mesajında, “Bu coğrafyada nefes alan her medeniyetin izini taşıyan şehrimizin çok renkli ve kültürlü yapısı her zaman olduğu gibi 2020 yılında da tüm insanlığa örnek olmalı. Karşılıklı sevginin, saygının ve kardeşçe iç içe yaşamanın en güzel örneklerinin verildiği şehrimizde esen barış rüzgârlarının tüm dünyayı sarmasını içtenlikle diliyorum." dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün yeni yılın yüzlerdeki gülümsemeyi arttıran, tüm coğrafyalarda barışın egemen olduğu, sevgiyle umutla, sağlıkla ve mutlulukla anılan bir yıl olmasını diledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise, Birliğimizi güçlendirdiğimiz, beraberliğimizi büyüttüğümüz, bağlılığımızı pekiştirdiğimiz bir yıl olması dileğimle, 2020 yılının ülkemize, vatandaşlarımıza, çalışma arkadaşlarıma ve tüm Mersinli hemşerilerime huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Saygı ve sevgilerimle.” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise, 2020 yılının başta ülkemizde ve tüm dünyada barışın egemen olduğu, tüm insanlık için mutluluk ve huzur ortamının yaşandığı bir yıl olmasını diliyor, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “2020 yılının başta Edirne olmak üzere tüm dünyaya huzur, mutluluk, sağlık ve kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi.