CHP’li Büyükşehir ve AKP’li belediye el ele: Birlikten Kuvvet doğar

CHP’li Büyükşehir ve AKP’li belediye el ele: Birlikten Kuvvet doğar

Adana Büyükşehir ve Yüreğir belediyeleri, meselelerin çözülmesi hesabına iş birliği ile ilgili kurullar arası çalışma başlattı

AK Partili Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ve Yüreğir Belediyesi’nin bürokratları, CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı ziyarette, iki belediyenin başkanları ve bürokratları, iş birliği yapılabilecek konularla alakalı görüş alışverişinde bulundu, çalışma gerçekleştirdi.

BAŞKAN KOCAİSPİR, “BERABER GÜZEL İŞLER YAPMAK İSTİYORUZ.”

Meselelerin el birliğiyle aşılması adına yapılan çalışma öncesinde izahta bulunan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüreğir’deki konularımızla alakalı, ekibimizle beraber, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret ediyoruz. Emelimiz Adana’da, Yüreğir’de güzel hizmetler yapmak. Yüreğir’de, Adana’da ortaya konulabilecek her türlü güzel işin yanındayız. Adana’da bir  fark alana getirmek istiyoruz. Adana’nın birliğe, beraberliğe, sulh diline ihtiyacı olduğunu müteakip defalar söylüyoruz. Dolayısıyla artık gerçek gündemi, Adana’nın meselelerini konuşmanın vakiti geldi diye düşünüyoruz. Allahın izniyle artık Adana’da Yüreğir ve Büyükşehir olarak birlikte güzel hizmetler yaparız. Yüreğir’in sahiden çok hizmete ihtiyacı var. Yüreğir bildiğiniz gibi gelir düzeyi görece en düşük ilçemiz. Umarım el birliğiyle bu meseleleri aşma noktasında iş birliği yaparız, birlikte oluruz. Bize gösterdikleri yakınlıktan dolayı Sayın Başkanımıza ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN ZEYDAR KARALAR, “BİRLİKTELİĞİMİZ BÜTÜN BELEDİYELERE ÖRNEK OLSUN.”

Başkan Zeydan Karalar da toplantının; Yüreğir, Adana ve belediyeler arasındaki ilişki açısından son derece ehemmiyetli olduğunu belirtti. Başkan Zeydan Karalar, “Mevzularımız girift. Başka bir deyişle Büyükşehir Belediyesi kazalarla, kazalar Büyükşehirle beraber çalışmak, dayanışma yapmak vaziyetinde. Beraber yapılacak her iş Adana ve memleketimiz için pozitif sonuçlar doğuracaktır. Ben de Fatih Başkan’ın dediği gibi Yüreğir’in geri kaldığını, daha fazla hizmet alması gerektiğini söylemeliyim. Geçmiş belediye başkanları üzerlerine düşeni yaptılar fakat, diğer ilçelerle mesafeyi kapatmak açısından Yüreğir’in meselelerine biraz daha fazla eğilinmesi gerektiğini kendisi de ben de biliyoruz. Bu toplantımız da bu amaçla yapılan bir toplantı.

Umarım bu dönemde Yüreğir biraz daha fazla hizmet alıp, mesafeyi kapatacak.

Birlikteliğimizin bütün belediyelere örnek olmasını umuyorum. Yalnızca Adana’nın değil, bütün Türkiye’nin sulh diline ihtiyacı var. Birlikten kuvvet doğar. Bu işin yararlı neticeleri olacaktır” dedi.