Edirne Belediye Başkanı engelleri kaldıran sporculara başarılar diledi

Edirne Belediye Başkanı engelleri kaldıran sporculara başarılar diledi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Selanik ve Belarus’da tertip edecek olan yarışlar öncesinde Edirne’de kamp yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Bedensel Engelli Yüzme Dalı Sporcularını ziyaret etti.

Gürkan, engelleri kaldırarak yüzme sporunda göğüsleri kabartan sporculara başarılar diledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’de kamp yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Bedensel Engelli Yüzme Dalı Sporcularını ziyaret etti.

 Önümüzdeki haftalarda Selanik ve Belarus’ta tertip edecek olan yarışmalarda Türkiye’yi temsil edecek olan sporculara başarılar dileyen Gürkan, “Edirne’de kamp yaptığınızı öğrenince sizleri ziyaret etmek istedim. Sizler mani tanımayan başarılı sporcularsınız. Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında Türkiye’yi başarıyla temsil ettiniz. Bundan sonra da karşınıza çıkan tüm engelleri aşarak; ülkemizi başarılarıyla temsil edeceğinize inancım tam” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Bedensel Engelli Yüzme Dalı Sporcuları da Başkan Gürkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, Edirne’de kamp yaptıklarını ve Edirne’nin kendilerine talih getirdiğini söyledi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Bedensel Engelli Yüzme Dalı Sporcularına baklava ikram etti; kimi sporcuları da elleriyle besledi.