Edirne Belediyesi'nden uyarı

Edirne Belediyesi'nden uyarı

''Edirne’mize gelen hem misafirlerimizin hem de Edirnelilerin güvenilir gıda tüketmesini; hijyenik, sağlıklı gıdaya ulaşmasını amaçlıyoruz.''

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Gıda Denetim Birimi ve Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri rutin olarak gerçekleştirdikleri gıda denetimlerine devam etti. Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, son olarak Bostanpazarı civarında gerçekleştirdikleri denetimlerde esnafın hijyen kurullarına uyulup uymadığına ve fiyat etiketlerinin olup olmadığının kontrol edildiğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “Yaptığımız denetimlerde esnafın fiyat etiketleri ile son kullanma tarihlerine dikkat ettiğini gözlemledik. Bulunan aksaklıklarla ilgili de uyarılar yapıldı. Edirneli esnafımız iyi hizmet vermekte ve temizliğe de dikkat etmektedir.

Önce eğitim, sonra denetim sloganıyla Edirne’mize gelen hem misafirlerimizin hem de Edirnelilerin güvenilir gıda tüketmesini; hijyenik, sağlıklı gıdaya ulaşmasını amaçlıyoruz. Çalışmalarımızı da bu noktada sürdürmeye devam ediyoruz dedi.