Ege Kent Konseyi seçimini yaptı

Ege Kent Konseyi seçimini yaptı

Ege Kent Konseyleri Birliği Genel Kurul Toplantısı İzmir’de yapıldı. Edremit Kent Konseyi Başkanı Özlem Aytekin en yüksek oyla yürütme kuruluna seçildi.

Ege Bölgesi’nde 40 Kent Konseyi’nin katılım sağladığı Ege Kent Konseyleri Birliği Genel Kurulu, Konak Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde İzmir’de yapıldı. Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu oy birliğiyle yeniden Birlik sözcülüğüne seçildiği genel kurulda Edremit Kent Konseyi Başkanı Özlem Aytekin 40 üyenin 36’nın oyu ile Yürütme Kurulu Üyeliğine seçildi. Özlem Aytekin, 13 kişinin aday olduğu yürütme kuruluna kullanılan oylar içerisinde en yüksek oyu alarak seçilen isim oldu.

Edremit Kent Konseyi Başkanı Aytekin, Edremit’in adını yer aldıkları her platformda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade etti, “Edremit’imize olduğu gibi Ege Bölgemizde de en iyi şekilde hizmet edebilmek için çalışacağız” dedi.

Ege Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu şu isimlerde oluştu; Özlem Aytekin (Edremit Kent Konseyi ), Luiz Erpınar (Susurluk Kent Konseyi), Mürüvet Suatoğlu Balcılar (Buca Kent Konseyi), Nazik Işık (Karabağlar Kent Konseyi), Necmi Şengider (Burhaniye Kent Konseyi), Arif Yılmaz (Bodrum Kent Konseyi), Vehip Keskin (Menteşe Kent Konseyi), Bülent Burmaoğlu (Nazilli Kent Konseyi)