İdlib şehitleri için mevlit

İdlib şehitleri için mevlit

AFŞİN-Cumhuriyet Halk Partisi Afşin İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır ve Yönetim Kurulu tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İdlib’deki tüm şehitler için mevlit okundu.

CHP Afşin İlçe binasında gerçekleştirilen programa İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır, kadın kolları başkanI Aysun Ceyhun ve üyeleri katıldı. Katılımın yüksek olduğu Programda, İdlib ve tüm şehitlerin ruhlarına dua ve mevlit-işerif okundu. 8.Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda konuşan CHP İlçe Kadın kolları başkanı Aysun Ceyhun, bu çağda kadınların daha güçlü ve dirayetli olmaları gerektiği nine dikkat çekti. Başkan,”8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bugün bir araya geldik.

Öncelikle bu programı yakın zamanda vatan için can veren aziz şehitlerimize ve şimdiye kadar vatan için şehit düşmüş tüm şehitlerimizin ruhları için bir mevlit programı yapmayı uygun bulduk. Değerli Afşinli kadınlar, hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Evlatlarımız vatan savunmasında canlarını feda ediyorlar. Böyle bir günde bize düşen onların ruhlarını şad ederek bir mevlit programı yapmaktı. Çok şükür bunu da ilçe Başkanımız Sayın Hüseyin Sığınır’ın katkılarıyla, örgütümüzle birlikte Gerçekleştirdik” dedi.