İduğ ve Sertel'den Çamdibi esnafına moral turu

İduğ ve Sertel'den Çamdibi esnafına moral turu

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan ekonomik sürecin olumsuz etkilediği Bornova esnafını yalnız bırakmıyor.

Kendisinin de esnaflıktan geldiğini, yaşanan sıkıntıları çok yakından bildiğini vurgulayan Başkan İduğ, “Sürecin başından beri yanınızda olmaya çalıştık. İlk desteği Belediyemize ait işyerlerinin kira ödemelerini 3 ay erteleledik. Uzun süre kapalı kalan berber, kuaför ve güzellik salonlarının dezenfekte ettik, temizlik paketleri dağıttık. Benzeri desteği taksici ve minibüsçüler için de verdik. Duraklarını periyodik aralıklarla temizleyip, dezenfektan ve maske dağıttık. Esnafımıza verdiğimiz destek artarak devam edecek” dedi.

İduğ ve Sertel'den Çamdibi esnafına moral turu

Sertel: Bornova Belediyesi fark yarattı
İzmir Milletvekili Atila Sertel ise Koronovirüs salgını sürecinde CHP’li belediyelerin çok iyi bir sınav verdiğini belirterek, “Bornova Belediyesi de yaptığı çalışmalar, özel uygulamalar ve desteklerle ile fark yarattı. Hem vatandaşlara hem esnafa büyük destek verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizler de mecliste özellikle esnafımızın süreci en hafif şekilde atlatması için çalışıyoruz” diye konuştu.