İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nin yetişkin spor kurslarına kayıt başladı

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi’nin yetişkin spor kurslarına kayıt başladı

Beylikdüzü Belediyesi’nin kazada yaşayan yurttaşların daha sıhhatli ve sporla iç içe bir hayat sürmesi hesabına açtığı Yetişkin Spor Kursları’nın ikinci dönem müracaatları başladı.

Evvelki dönemlerde kurslara kayıt olunmasına karşın devamsızlık göstererek spor yapmak isteyenlerin bu hizmetten istifade edememesine neden olunmasından dolayı yeni dönemde spor kursları sembolik fiyatlı olacak. Böylelikle spor yapmak isteyen bir hayli yurttaşın daha verimli sonuçlar alması için adil bir ortam sağlanacak.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Beylikdüzü’nde sporu ve beraberinde sıhhatli yaşamı hâkim kılmak adına tertip eden Yetişkin Spor Kursları’nın ikinci dönem başvuruları başladı. 24 Ocak tarihine kadar devam edecek olan başvurular neticesi yurttaşlar aerobik, pilates ve fitness olmak üzere 3 değişik dala katılım sağlama olanağı bulacak. Yetişkin Spor Kursları’na katılmak isteyen yurttaşlar kayıtlarını; Beylicium ALIŞVERİŞ MERKEZİ 2.katta bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Zübeyde Ana Sosyal Hayat Merkezi ve Kavaklı Kapalı Spor Kompleksi’nde yapabilecek. Beylikdüzü’nde yaşayan yurttaşların en iyi şartlarda ve emin tesislerde sıhhatli ve tesirli spor yaparak maksimum yararı sağlayabilmesi için 3 Şubat tarihinde kapılarını Beylikdüzü’ndeki sporseverlere açacak olan Yetişkin Spor Kursları, 24 Nisan’a kadar devam edecek.

Sembolik Fiyatla Adaletli Ortam Sağlanacak

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün tertip ettiği Yetişkin Spor Kursları’na yurttaşlar, beylikduzu.istanbul web sitesi üzerinden de online kayıt yaptırabilecek. Bu arada, evvelki dönemlerde spor kurslarına kaydolan azaların devamsızlığının ve kontenjana göre ayarlanmış derslerin boş geçmesinin belirlemesinin neticeninde oluşan adaletsizlik, sembolik bir fiyat uygulamasıyla ortadan kaldırılıyor. Bu uygulama ile devam etme niyeti daha yüksek olan yurttaşlara fırsat tanıyabilmenin yanı sıra sürdürülebilir, emeline erişen ve adil bir ortam sağlanacak.