Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'den yardımlaşma ve birlik vurgusu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'den yardımlaşma ve birlik vurgusu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Yaylabeli Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği ile Avcılar Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin dayanışma gecelerine katıldı

Öncelikle Erzincan Şehri Üzümlü İlçesi Avcılar Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin dayanışma etkinliğine katılan Başkan Yüksel, hemen peşinden Erzincan Şehri Refahiye İlçesi Yaylabeli Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği'nin gecesine katıldı.

Her iki etkinlikte de birlik ve beraberlik vurgulu konuşmalar yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Bu güzel birliği ve beraberliği gördükten sonra mutluluğumuz ve keyfimiz artıyor. Dernekler iyi günde, kötü günde hemşerilerinin yanında olacak. Şayet böyleyse, zati o dernek harbiden dernek olabilmiştir." dedi.

Konuşmasında gerçekleştirilen çalışmalardan da söz eden Başkan Gökhan Yüksel, "Göreve geldiğimiz günden itibaren sıkı bir çalışma temposuyla harekete geçtik. Az vakitte Cevizli denilen alanı Komşuluk ve Dayanışma Alanı isimiyle açtık. Bunun yanında ilçemize üç tane yeni park daha kazandırdık. Stadyum alanını temizleyerek alan yapma çalışmalarına başladık. İstasyon çevresi için projemiz hazır. Marmaray alt geçidi ve etrafa yeni bir şekil vereceğiz. Uğur Mumcu Alanı için çalışmalarımız devam ediyor. Aydınlatma meselesi olan bölgelerde çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Belediye ile Kartallı komşularımızın iletişimini kolaylaştırmak için Komşu İletişim Merkezi'ni kurduk. İş arayanlarla patronları buluşturmak için Kartal Kariyer Merkezi'ni açtık. Bir müjde daha vereyim. Büyükşehir ile ortaklaşa Kartal Yerel İstihdam Bürosu'ni de kısa müddette açmış olacağız. Bu manada yapmış olduğumuz çalışmalarda tek emelimiz Kartallıların mutluluğudur. Sadece alt yapı ve istihdam noktasında işler yapmıyoruz, kültür sanat ve spor etkinliklerine de ara vermeden devam ediyoruz. Değişik politik partilere üye olabilirsiniz, ancak bize inandınız ve güvendiniz. Bize düşen, güzel işler yaparak sizleri mahcup etmemektir." diye konuştu.