Kartal Belediye Başkanından esnaf ziyareti

Kartal Belediye Başkanından esnaf ziyareti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal'ın Topselvi Semti'ndeki esnafları ziyaret etti. Ziyaretler esnasında Başkan Yüksel'e Topselvi Semt Muhtarı Ramazan Keklik eşlik etti

Göreve geldiği günden bu yana "Semtimi Dinliyorum", "Halk Günü", "Muhtarlar Toplantısı" gibi organizasyonlarla Kartallı yurttaşlarla iç içe olan, bir hayli kez STK ve meslek odalarıyla bir araya gelen, Komşu İletişim Merkezi'ni açan, Kartal Belediye Meclisini YouTube'dan canlı yayınlayan Başkan Gökhan Yüksel, şimdi de esnaf ziyaretleriyle Kartal'ın mahallelerini geziyor.

Bu kapsamda Topselvi Mahallesi'nde Kubilay Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Gökhan Yüksel, cadde üzerindeki dükkanları tek tek gezerek esnafa hayırlı işler dileklerini iletti. Cadde esnafından gelen aydınlatma meselesi konusunda ortak şikayeti de değerlendiren Başkan Yüksel, en kısa müddet içinde caddenin ve genel olarak semtin aydınlatma ile ilgili yaşadığı meseleleri çözeceklerini dile getirdi. Başkan Yüksel, önceden sözünü verdiği Yalı, Yunus ve Topselvi'yi kapsayan, içinde anaokulu, etüt merkezi, çeşitli sporlara hane sahipliği yapacak spor salonu, kadın müracaat etme merkezi ve taziye hanesi de bulunacak kültür merkezini en kısa müddette yapacaklarını söyledi.

Ziyaretin hemen peşinden izah yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Komşularımızla buluşarak birçok konuda yerinde incelemeler yapmaya devam ediyoruz. Kartalımızın geleceği için komşularımızın tekliflerini ve taleplerini dinleyerek fikir alışverişinde bulunduk. Kazamızın ihtiyaçları doğrultusunda hep birlikte çalışarak çözüm üretmeyi sürdüreceğiz." dedi.