Maltepe'de her evde 23 Nisan coşkusu yaşanacak

Maltepe'de her evde 23 Nisan coşkusu yaşanacak

Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemler nedeniyle kolları sıvayan Maltepe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu evlere taşıyor.


Sosyal medya üzerinden gün boyu yapılacak yayınlarla 23 Nisan'ı kutlayacak olan belediyenin gün boyu ilçeyi dolaşacak otobüsünden de ise bayram şarkıları çalınacak.

Maltepe Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu yıl Koronavirüs önlemleri nedeniyle evlere taşıyor. Gün boyu belediyenin resmi hesaplarından yapılacak yayınlarla bayram coşkusunu yaşatmayı hedefleyen belediye, eğlenceli aktiviteler, 23 Nisan klipleri, Hikaye anlatımları yapacak. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da sosyal medyadan tüm çocukların bayramını kutlayacak.

SUNAY AKIN VE NEBİL ÖZGENTÜRK İLE CANLI YAYIN

Maltepe Belediyesi ayrıca düzenleyeceği canlı yayınlarda da önemli isimleri ağırlayacak Saat:12.00'da Sunay Akın, saat:14.00'da Özgür Özgülgün, saat:15.00'da Nebil Özgentürk, saat:16.00'da Merve Başcumalı, saat:17.00'da Ali İnsan sosyal medyadan canlı yayınlara konuk olacak. Yayınlar Maltepe Belediyesi ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.