Maskenize kimsenin eli değmesin

Maskenize kimsenin eli değmesin

Adana Büyükşehir Belediyesi koronovirüsle mücadeleyi, ihtiyaçlara ve gelişmelere göre güncelleyerek aralıksız sürdürüyor. Son olarak semt pazarlarının girişlerine dezenfektan ve maske kabinleri konuldu.

Koronavirüs dünya üzerinde baş gösterdiği andan itibaren ilk etapta bilinçlendirme çalışmalarına başlayan, daha sonra yoğun dezenfekte ile birlikte, gerekli mücadele yöntemlerini titizlikle uygulayan

Adana Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığı için olanaklarını seferber ediyor.

Topluma açık yerlerde temizlik ve dezenfektan çalışmalarını aralıksız sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi son olarak halkın yoğun olarak kullandığı semt pazarlarında çeşitli tedbirler aldı. Büyükşehir ekiplerince semt pazarı girişlerine yerleştirilen dezenfektan ve maske kabinleri halkın hizmetine sunuldu.

Kabinlerden yararlanan yurttaşlar koronavirüse karşı ellerini dezenfekte ederken, maskelerini de, başka hiç bir el değmeden kendileri alabiliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetinden yararlanan yurttaşlar, “Koronavirüs salgınından sonra hergün yeni bir karar alınıyor. Bizler maske takma zorunluluğu olduğu için bir çok yerde alışverişe dahi giremiyorduk. Adana Büyükşehir Belediyesi sayesinde güvenilir bir şekilde maskelerimizi sağlıyoruz. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür ediyoruz“ dediler.