Nusret Bayar: Durumu idare etmeye değil, birlikte yönetmeye geliyoruz

Nusret Bayar: Durumu idare etmeye değil, birlikte yönetmeye geliyoruz

CHP Antalya İl Başkan Adayı Nusret Bayar: “Gerek yerel seçimlerde, gerek genel seçimlerde hepimizin içini yakan hatalar yapıldı. Yönetim boşluğunun ne demek olduğunu hep birlikte gördük. Bu boşluğu tabandan gelen güçle dolduracağız”

CHP Antalya İl Başkan Adayı Nusret Bayar: “Hedefimiz, Antalya'nın Türkiye haritası içindeki yerini kırmızıya boyamak, 19 ilçemize de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikmektir.”

Yaklaşan il kongresi öncesi seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkan adaylarından Nusret Bayar partililerle bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde Kaş’tan Gazipaşa’ya, Finike’den Alanya’ya, Döşemealtı’ndan Kemer’e, Kumluca’dan Demre’ye ilçeleri ziyaret eden Bayar, “İlçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyeleri ve il delegelerimizle verimli toplantılar geçirdik. Yol haritamızı paylaştık. Nasıl bir il başkanı olacağımı, nasıl bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğimizi anlattım.” dedi.

SİYASET BOŞLUK KABUL ETMEZ

Ziyaret ettikleri her ilçede güzel bir ilgiyle karşılaştıklarını belirten Bayar, “Doğa boşluk kabul etmez. Siyaset boşluk kabul etmez. Gerek yerel seçimlerde, gerek genel seçimlerde hepimizin içini yakan hatalar yapıldı. Yönetim boşluğunun ne demek olduğunu hep birlikte gördük. Bu boşluğu tabandan gelen güçle dolduracağız” ifadelerini kullandı.

ANTALYA AYAK BASMADIĞIMIZ YER KALMAYACAK

35 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş, partimizin iktidarı için gece gündüz demeden, dağ bayır dolaşarak halk için halkla beraber çalışmış birisi olduğunu vurgulayan Bayar sözlerine şöyle devam etti: “Kaş'ın Eşen Çayı'ndan Gazipaşa'da Kaledran sınırına kadar Antalya'da ayak basmadığımız yer kalmayacak. Hedefimiz, Antalya'nın Türkiye haritası içindeki yerini kırmızıya boyamak, 19 ilçemize de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikmektir.”

19 İLÇE VURGUSU

Partililerle bir araya gelmeye devam edeceğini söyleyen Bayar, “Her yerde vurguladığım gibi; Antalya’nın 3- 5 ilçeden ibaret olmadığını bilen, temsil noktasında 19 ilçenin de görüşlerine başvuran, birkaç ilçeye değil, kentimizin bütün ilçelerine, bütün mahallelerine söz hakkı tanıyan, onları yok saymayan bir il başkanı olacağım” açıklamasında bulundu.