O Tramvay Çiğli’ye gelecek

O Tramvay Çiğli’ye gelecek

Başkan Soyer sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Çiğli Tramvayı projesinin bakanlıktan onay aldığını duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medyadan yaptığı açıklamada Çiğli Tramvayı projesinin önünü açan haberi İzmirlilerle paylaştı. 

Soyer, projenin Ulaştırma Bakanlığı'ndan onay aldığını duyurdu. 

BAKAN TURHAN VE VEKİL DAĞ'A TEŞEKKÜR 
Soyer mesajında şu ifadelere yer verdi: İzmir ve Çiğli için müjdeli haber geldi. Çiğli Tramvayı projemiz Ulaştırma Bakanlığı tarafından onaylandı. Başta Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a ve projeyi bakanlık nezdinde takip eden İzmir Milletvekili Hamza Dağ'a müteşekkirim... 

DAĞ'DAN JET TEŞEKKÜR YANITI 
Soyer'in mesajına AK Partili Dağ'dan jet yanıt geldi. AK Parti İzmir Milletvekili de Soyer'e "Ne demek, nazik tavrınız için biz teşekkür ederiz" sözleriyle teşekkür sunarken "Buca Metrosu için onay geldiğinde "Şimdi sıra Çiğli Tramvayı'nda" demiştik. Çiğli Tramvayı da onaylandı. Balıkçı Barınağı için çalışmalarımıza devam ediyoruz" mesajını paylaştı. 

GÜMRÜKÇÜ: O TRAMVAY İZMİR'E GELİYOR 
Öte yandan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de sosyal medya hesabından bakanlık önünden 'onay belgeli' bir fotoğraf paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: Çiğli Tramvay Projesi, Ulaştırma Bakanı tarafından onaylandı. Şimdi tramvay Cumhurbaşkanı’nın onayına doğru hızla ilerliyor. Emeği geçen herkese teşekkürler.