Odunpazarı’na çocuk bakışı

Odunpazarı’na çocuk bakışı

Odunpazarı Belediyesi, Ulusal Egemenliğimizin 100 yılında çocuklara fotoğraf sanatının önemini anlatmak ve sanat aşkını aşılamak için fotoğraf yarışması düzenliyor.

Sanata ve sanatçıya her zaman destek veren Odunpazarı Belediyesi, Ulusal Egemenliğimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100 yılında, çocuklara fotoğraf sanatının önemini anlatmak ve sanat aşkını aşılamak için fotoğraf yarışması düzenliyor. “Odunpazarı’na Çocuk Bakışı” adlı fotoğraf yarışmasına başvurular, 1 Nisan 2020 Çarşamba günü sona erecek. Fotoğraf yarışmasına katılmak isteyenler, yarışma hakkında detaylı bilgiyi Yunus Emre Kültür Sanat Merkezi ve Ceren Özdemir Gençlik Merkezi’nden alabilirler.

Fotoğraf yarışmasına katılım için son tarihin 1 Nisan çarşamba günü olduğunu ifade eden yetkililer, ödül töreninin ise 17 Nisan cuma günü saat 18.00’da Odunpazarı Belediyesi Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi’nde yapılacağını belirtti. Yarışmaya katılmak isteyen çocukların başvurularını Odunpazarı Yunus Emre Kültür Merkezi ve Ceren Özdemir Gençlik Merkezi’ne yapması gerekiyor.