Sokak hayvanları için el emeği yastıklar hazırladılar

Sokak hayvanları için el emeği yastıklar hazırladılar

Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne oldukça manalı bir destek daha Beylikdüzü Eğitimi ve Kültürü Destekleme Derneği’nden geldi

El emeği yastıklar dernek azaları tarafından doldurularak patili arkadaşlar için hazırlanırken sokak hayvanlarına yardım ile ilgili farkındalığa destek sağlandı.

İstanbul’da örnek olarak gösterilen ve hayvanseverler tarafından da sıkça ziyaret edilen Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne oldukça manalı bir destek daha Beylikdüzü Eğitimi ve Kültürü Destekleme Derneği tarafından yapıldı. Sokak hayvanları için yastıkları elleriyle hazırlayan dernek azaları bu arada içlerini de Beylikdüzü’nün patili arkadaşlarıyla beraber doldurdu. Dernek Başkanı Tomris Özgüroğlu hayata geçirdikleri bu proje ile herkesin küçük büyük demeden bir şeyler yapabileceğine dikkat çekmek istediklerini belirterek, Beylikdüzü Belediyesi’nin Sivil Toplum Kuruluşları ile her vakit dirsek temasında olduğunun da vurguladı.

El emeği göz nuru yastıklar hazırladılar

Beylikdüzü Belediyesi olarak yapılan bu tür yardım ve desteklerin oldukça ehemmiyetli olduğunu belirten Baytar İşleri Müdürlüğü Halkla İlişkiler Sorumlusu Gediz Yalçın ise, “Tomris hanım ve beraberinde gelen dernek azalarına çok teşekkür ederiz. El emeği, göz nuru çok güzel yastıklar hazırlamışlar bizler için. Onları beraber çok keyifle doldurduk, burada bize patili arkadaşlarımız da eşlik ettiler. Az çok demeden herkesin arkadaşlarımız için bir şeyler yapabileceğini bir sefer daha anımsatmış oldular.” diye konuştu.