19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde çalışmalar hızlandı

19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde çalışmalar hızlandı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in projelerinden 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmaları hızlandırıldı.

Maltepe'deki 19 Mayıs Gençlik Merkezi, 22 bin 600 metrekarelik alanda bin kişilik 7 gün 24 saat açık kütüphanesi, bilim, kültür, sanat, edebiyat, yabancı dil, spor, teknoloji, iletişim, üretim, istihdam gibi çok çeşitli alanlarda gençlere hizmet verecek.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in projelerinden  19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde inşaat çalışmaları hızlandırıldı. Maltepe'deki 19 Mayıs Gençlik Merkezi, 22 bin 600 metrekarelik alanda bin kişilik 7 gün 24 saat açık kütüphanesi, bilim, kültür, sanat, edebiyat, yabancı dil, spor, teknoloji, iletişim, üretim, istihdam gibi çok çeşitli alanlarda gençlere hizmet verecek.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in gençlere armağan olarak nitelediği 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nin inşaat çalışmalarına hızlandırıldı. 19 Mayıs Gençlik Merkezi, bin kişilik 7 gün 24 saat açık kütüphanesi, bilim, kültür, sanat, edebiyat, yabancı dil, spor, teknoloji, iletişim, üretim, istihdam gibi çok çeşitli alanlarda gençlere hizmet verecek.

Taşdelen, üniversite kenti olan Başkent’te gençlerin tam donanımlı tesislere ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Gençlerin özellikle eğitim, kültür ve sanat mekanı ihtiyacına cevap verecek olan 19 Mayıs Gençlik Merkezi, 1000 kişilik 7 gün 24 saat açık kütüphanesi, bilim, kültür, sanat, edebiyat, yabancı dil, spor, teknoloji, iletişim, üretim, istihdam gibi çok çeşitli alanlarda gençlere hizmet verecek şekilde planlandı. Bu merkez gençler için tasarlanmış bir mekan olmasının yanı sıra Türkiye’deki gençlik çalışmalarına örnek olacak” dedi.

19 Mayıs Gençlik Merkezi, 100’er kişilik 4 sinema salonu, 250 kişi kapasiteli tiyatro sahnesi, 24 saat açık bin kişilik kütüphane, seramik üretim, spor, sanat, dil, edebiyat, basın yayın, teknoloji alanlarında atölye çalışmaları, meslek edindirme kurslarıyla ilgi odağı olacak. Merkezde ayrıca kesintisiz ve ücretsiz internet hizmeti sunulurken ağız diş sağlığı ünitesinde de diş hekimleri ücretsiz olarak hizmet sağlayacak.