23 Nisan Ödüllü Resim ve Şiir Okuma Yarışması’nın Sonuçları Açıklandı

23 Nisan Ödüllü Resim ve Şiir Okuma Yarışması’nın Sonuçları Açıklandı

TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi)'nin 102. kuruluş yılı dolayısı ile ’23 Nisan’ konulu şiir okuma ve resim yarışması düzenleyerek çocuklara bayram coşkusunu resim ve şiirle yaşatan Kartal Belediyesi, yarışmada dereceye girenleri açıkladı.

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’nün Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği  ’23 Nisan’ temalı şiir okuma ve resim yarışmasının sonuçları belli oldu.

4-6 yaş, 7-11 yaş ve 12-15 yaş olmak üzere toplam 3 kategoride yarışan çocuklar, 23 Nisan konulu Ödüllü Şiir Okuma ve Resim Yarışması'nda hünerlerini sergiledi. Resim ve Şiir Okuma yarışmalarının her birinde birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet ve üçüncüye bisiklet hediye edildi.

Prof. Dr. Necdet Neydim, yazar Demet Ekmekçioğlu, şair /yazar Serkan Türk, yazar Utku Başer, yazar Melih Yıldız ve şair/yazar İsmail Biçer’in “Şiir Okuma”; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü/sanatçı Enif Yavuz Dipşar, Kartal Belediyesi Görsel Sanatlar Eğitmeni/sanatçı Dilek Turan, Kartal Belediyesi Görsel Sanatlar Eğitmeni/sanatçı Gamze Ülger ve UPSD Yönetim Kurulu Üyesi/Kartal Belediyesi Sanat Akademisi Resim Bölümü Öğretim Görevlisi/sanatçı Murat Havan’ın ise “Resim” kategorisinin jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın sonucunda dereceye giren isimler şu şekilde;

RESİM YARIŞMASI

4-6 YAŞ KATEGORİSİ

3. Arya Argunşah

2.Deniz Küçük

1.Hira Eliz Çetinkol

7-11 YAŞ KATEGORİSİ

3.Zehra Elif Kiracı

2.Mustafa Emin Erdoğan

1.Cemre Çabik

12-15 YAŞ KATEGORİSİ

3.Dilay Yağmur

2.Berilnaz Sarıoğlu

1.Lizge Eylül Can

ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

4-6 YAŞ KATEGORİSİ

3. Zümra Birce Karakaya

2.Barış Tosun

1.Pamira Ece Şahin

7-11 YAŞ KATEGORİSİ

3.Zeynep Tekiner

2.Kübra Gür

1.Melis Emel Çetinova

12-15 YAŞ KATEGORİSİ

3.Mehmet Efe Öztürk

2.Ahmet Akman

1.Buğra Özsoy